Učiteljska.net Prijava
Prijava
Včlanite se
Včlanite se
Spletna zbornica
Spletna zbornica
Devetka.net
Devetka.net

Kazalo
Spletna zbornica
» Iskanje
» Prijava za pregled zasebnih sporočil
» Tvoja podoba
» Seznam članov
» Skupine uporabnikov
» Pomoč
Učna gradiva
» Iščite
» Pregled povpraševanja
Koristno
» Devetka.net
» Izbrana spletna orodja
» Izbrani programi
» Zanimivosti
Informacije
» O Učiteljski.net
» Skrbniki
» Avtorji
» Statistika
» Nagradni natečaji
» Pišite Pišite
» Novice RSS RSS

Sodelujemo
Arnes

Arnes

Učiteljska.net gostuje pri Arnesu.
SIO

SIO

Slovensko izobraževalno omrežje
Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
OFFICE 2007
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
BEN3O
Novopridruženi

Pridružen/-a: 23. jan 09, pet, 17:18
Sporočila: 1
Kraj: murska sobota

SporočiloObjavljeno: petek, 23.01.2009, 17:38    Naslov sporočila: OFFICE 2007 Odgovori s citatom

KJE LAHKO POTEGNE DOL OFFICE 2007?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
admin
Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55
Sporočila: 1335
Kraj: Lj

SporočiloObjavljeno: petek, 23.01.2009, 18:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen,
Predlagam, da v Google vtipkaš "Office 2007". Gotovo bo kak zadetek.
sonja
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 7. sep 06, čet, 21:17
Sporočila: 16
Kraj: Murska Sobota

SporočiloObjavljeno: četrtek, 29.01.2009, 6:57    Naslov sporočila: Re: OFFICE 2007 Odgovori s citatom

BEN3O je napisal/a:
KJE LAHKO POTEGNE DOL OFFICE 2007?

Če delaš v šoli, imaš po Microsoft Agreement pogodbi možnost, da dobiš Office 2007 za uporabo doma brezplačno.

Na internetu se ga sicer da potegnili dol, vendar s tem kršiš avtorske pravice.

Če ne delaš na šoli, predlagam, da uporabljaš brezplačni program OpenOffice.org, ki ga dobiš tukaj. Klikni na I want to download OpenOffice.org. Govori tudi slovensko.
Nazaj na vrh
admin
Administrator

SporočiloObjavljeno: četrtek, 29.01.2009, 7:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živijo, Sonja in hvala za potrpežljiv odgovor.
Meni jih včasih namreč zmanjka. Jezi me, kadar mladci pišejo z velikimi začetnicami, kadar ne znajo napisat pozdrava in prosim in hvala in pike in vejice in še česa - stara šola pač Zelo srečen
In jezi me, ko se jim ne ljubi brskati in raziskovati in naročajo (v trgovini so vljudnejši), da bi starci brskali in iskali najugodnejši zadetek. In jim ga dali na pladnju.
In zdaj, ko si ti tako potrpežljivo (in edino pravilno) odgovorila, imam slabo vest in se opravičujem za svojo kratkost! Embarassed
sonja
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 7. sep 06, čet, 21:17
Sporočila: 16
Kraj: Murska Sobota

SporočiloObjavljeno: nedelja, 01.02.2009, 14:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

admin je napisal/a:
Živijo, Sonja in hvala za potrpežljiv odgovor.
Meni jih včasih namreč zmanjka. Jezi me, kadar mladci pišejo z velikimi začetnicami, kadar ne znajo napisat pozdrava in prosim in hvala in pike in vejice in še česa - stara šola pač Zelo srečen
In jezi me, ko se jim ne ljubi brskati in raziskovati in naročajo (v trgovini so vljudnejši), da bi starci brskali in iskali najugodnejši zadetek. In jim ga dali na pladnju.
In zdaj, ko si ti tako potrpežljivo (in edino pravilno) odgovorila, imam slabo vest in se opravičujem za svojo kratkost! Embarassed

Ni problema!
Ne trdim, da sama nikoli nisem uporabila piratskega programa, me pa moti, da takšne stvari sprašujejo na forumih, kot je ta (naj gredo na strani, ki te stvari ponujajo).

Sonja
Nazaj na vrh
admin
Administrator

SporočiloObjavljeno: nedelja, 01.02.2009, 16:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zelo srečen
PetraSraka
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 15. jan 07, pon, 23:55
Sporočila: 53
Kraj: Spodnji Duplek

SporočiloObjavljeno: torek, 03.02.2009, 14:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zadeva se najlažje reši takole.
1. če je problem, da imamo nekateri še stari Office 2003 ali starejši, se datoteke, ki so ustvarjene na novem Office 2007 v starih ne da prebrati. Zato se na Microsoftovi spletni strani brezplačno pobere dol pretvornik, ki pretvarja datoteke iz Offica 2007 v Office 2003 in obratno. Je brezplačno in popolnoma legalno.

2. lahko pa se legalno kupi cel Office 2007, ki pa ga ne priporočam, ker je še vedno pol napak.

LP
P.
Nazaj na vrh
admin
Administrator

SporočiloObjavljeno: torek, 03.02.2009, 17:26    Naslov sporočila: Re: OFFICE 2007 Odgovori s citatom

sonja je napisal/a:

Če delaš v šoli, imaš po Microsoft Agreement pogodbi možnost, da dobiš Office 2007 za uporabo doma brezplačno.

Tole je tudi pomemben podatek!
Ko sem bila še jaz aktivna ... Vse programe sem si morala plačat sama Crying or Very sad Razz
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem
V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme
V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
Na vrh
Bottom left graphics Učiteljska.net © 2003, 2004 Nataša