|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BEN3O Novopridruženi
Pridružen/-a: 23. jan 09, pet, 17:18 Sporočila: 1 Kraj: murska sobota
|
Objavljeno: petek, 23.01.2009, 17:38 Naslov sporočila: OFFICE 2007 |
|
|
KJE LAHKO POTEGNE DOL OFFICE 2007? |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: petek, 23.01.2009, 18:34 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen,
Predlagam, da v Google vtipkaš "Office 2007". Gotovo bo kak zadetek. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
sonja Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 7. sep 06, čet, 21:17 Sporočila: 16 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: četrtek, 29.01.2009, 6:57 Naslov sporočila: Re: OFFICE 2007 |
|
|
BEN3O je napisal/a: | KJE LAHKO POTEGNE DOL OFFICE 2007? |
Če delaš v šoli, imaš po Microsoft Agreement pogodbi možnost, da dobiš Office 2007 za uporabo doma brezplačno.
Na internetu se ga sicer da potegnili dol, vendar s tem kršiš avtorske pravice.
Če ne delaš na šoli, predlagam, da uporabljaš brezplačni program OpenOffice.org, ki ga dobiš tukaj. Klikni na I want to download OpenOffice.org. Govori tudi slovensko. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

|
Objavljeno: četrtek, 29.01.2009, 7:50 Naslov sporočila: |
|
|
Živijo, Sonja in hvala za potrpežljiv odgovor.
Meni jih včasih namreč zmanjka. Jezi me, kadar mladci pišejo z velikimi začetnicami, kadar ne znajo napisat pozdrava in prosim in hvala in pike in vejice in še česa - stara šola pač
In jezi me, ko se jim ne ljubi brskati in raziskovati in naročajo (v trgovini so vljudnejši), da bi starci brskali in iskali najugodnejši zadetek. In jim ga dali na pladnju.
In zdaj, ko si ti tako potrpežljivo (in edino pravilno) odgovorila, imam slabo vest in se opravičujem za svojo kratkost!  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
sonja Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 7. sep 06, čet, 21:17 Sporočila: 16 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: nedelja, 01.02.2009, 14:29 Naslov sporočila: |
|
|
admin je napisal/a: | Živijo, Sonja in hvala za potrpežljiv odgovor.
Meni jih včasih namreč zmanjka. Jezi me, kadar mladci pišejo z velikimi začetnicami, kadar ne znajo napisat pozdrava in prosim in hvala in pike in vejice in še česa - stara šola pač
In jezi me, ko se jim ne ljubi brskati in raziskovati in naročajo (v trgovini so vljudnejši), da bi starci brskali in iskali najugodnejši zadetek. In jim ga dali na pladnju.
In zdaj, ko si ti tako potrpežljivo (in edino pravilno) odgovorila, imam slabo vest in se opravičujem za svojo kratkost!  |
Ni problema!
Ne trdim, da sama nikoli nisem uporabila piratskega programa, me pa moti, da takšne stvari sprašujejo na forumih, kot je ta (naj gredo na strani, ki te stvari ponujajo).
Sonja |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

|
Objavljeno: nedelja, 01.02.2009, 16:03 Naslov sporočila: |
|
|
 _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
PetraSraka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 15. jan 07, pon, 23:55 Sporočila: 53 Kraj: Spodnji Duplek
|
Objavljeno: torek, 03.02.2009, 14:14 Naslov sporočila: |
|
|
Zadeva se najlažje reši takole.
1. če je problem, da imamo nekateri še stari Office 2003 ali starejši, se datoteke, ki so ustvarjene na novem Office 2007 v starih ne da prebrati. Zato se na Microsoftovi spletni strani brezplačno pobere dol pretvornik, ki pretvarja datoteke iz Offica 2007 v Office 2003 in obratno. Je brezplačno in popolnoma legalno.
2. lahko pa se legalno kupi cel Office 2007, ki pa ga ne priporočam, ker je še vedno pol napak.
LP
P. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

|
Objavljeno: torek, 03.02.2009, 17:26 Naslov sporočila: Re: OFFICE 2007 |
|
|
sonja je napisal/a: |
Če delaš v šoli, imaš po Microsoft Agreement pogodbi možnost, da dobiš Office 2007 za uporabo doma brezplačno.
|
Tole je tudi pomemben podatek!
Ko sem bila še jaz aktivna ... Vse programe sem si morala plačat sama  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|