|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sobota, 22.12.2007, 12:12 Naslov sporočila: Osnovne računske operacije s prehodom in brez |
|
|
| Se mučite z izmišljanjem računov? S prehodom, brez prehoda, za obravnavo, utrjevanje, preverjanje? Ne zapravljajte časa in energije, pripravite si naključne račune za vežbanje osnovnih računskih operacij. Na razpolago imate programček RAČUNI, s katerim si lahko natisnete poljubno število računov s prehodom in brez prehoda (seštevanje, odštevanje, množenje, deljenje - z ostankom in brez) in njihovih rešitev. Veliko uspeha pri delu! |
Nazadnje urejal/a admin sreda, 06.08.2008, 19:08; skupaj popravljeno 4 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
Mojcula Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 30. jul 07, pon, 17:41 Sporočila: 76 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: sobota, 22.12.2007, 17:55 Naslov sporočila: Osnovne računske operacije |
|
|
Končno mi ne bo potrebno več toliko "tuhtati" in biti "izvirna" pri izmišljevanju takih in drugačnih računov za vajo, vajo, vajo.... Super!  |
|
Nazaj na vrh |
|
asaje1 zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 12. dec 06, tor, 13:10 Sporočila: 120
|
Objavljeno: torek, 24.02.2009, 15:33 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
ta program sem takoj preverila. Čudovito. Vse se naredi samo. Precej manj dela bo.
Hvala skrbnici Nataši, ki nas vsak dan zalaga z novimi oz. drugačnimi programi za izdelavo različnih vaj, nalog,.... uporabimo jih.
Lp, Andreja |
|
Nazaj na vrh |
|
mpisk Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 17. feb 09, tor, 7:49 Sporočila: 29 Kraj: TOLMIN
|
Objavljeno: nedelja, 08.03.2009, 18:45 Naslov sporočila: |
|
|
Super. zelo ekonomično in praktično.
Hvala za to idejo in sporočilo o možnosti uporabe. Moram reči, da me je k uporabi spodbudilo tudi pozitivno pisanje kolegic o programu, ki so ga preizkusile. Hvala vsem.
LP
Marija _________________ pisk.marija |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|