|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mojca7546 Novopridruženi
Pridružen/-a: 25. mar 07, ned, 22:50 Sporočila: 1
|
Objavljeno: nedelja, 25.03.2007, 23:30 Naslov sporočila: IZOMETRIČNA PROJEKCIJA |
|
|
Živijo,
sem študentka Pedagoške fakultete in delam seminarsko nalogo na temo izometrična projekcija.
Tako bi bila zelo vesela za kakršno koli informacijo učiteljev tehnike, kako snov predstavljate učencem, s kakšnimi didaktičnimi pripomočki..kakšne so omejitve pri uporabi določenih didaktičnih pripomočkov, težave učencev s prostorsko predstavo itd..
Do sedaj sem našla že kar nekaj zanimivih povezav na spletu, kot možnost predstavitve izometrične projekcije npr. http://www.tzs.si/download/ mi je zelo všeč
Kot že rečeno, bom vsakega odgovora (izkušnjo, kritiko,..) zelo vesela kar bom poskusila kar se da smiselno vključiti v seminarski nalogi!
Najlepša hvala vsem, ki mi boste karkoli napisali na to temo in lep pozdrav  |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 26.03.2007, 12:06 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena in dobrodošla!
Upam, da boš dobila kakšen odgovor.
Imam pa prošnjo:
Zdaj si članica in kot članica imaš pravico dodajati svoje prispevke. Eden od takih je tudi povezava, ki si jo dala v spletno zbornico. Te lahko prosim (saj ni problem, to sicer prav lahko naredim jaz, vendar je bolje, če to delajo člani), da naložiš ta link med naše povezave?
Preprosto: Spletne povezave>Prispevajte povezavo nato pa izpolniš obrazec. Glede na to, da so na tem linku priprave za različne predmete, te prosim, da dodaš vse predmete, ki jih lahko uporabniki najdejo. Če bo problem, bom to "itak " opazila, pa popravila.
Veselim se sodelovanja s teboj! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|