Učiteljska.net Prijava
Prijava
Včlanite se
Včlanite se
Spletna zbornica
Spletna zbornica
Devetka.net
Devetka.net

Kazalo
Spletna zbornica
» Iskanje
» Prijava za pregled zasebnih sporočil
» Tvoja podoba
» Seznam članov
» Skupine uporabnikov
» Pomoč
Učna gradiva
» Iščite
» Pregled povpraševanja
Koristno
» Devetka.net
» Izbrana spletna orodja
» Izbrani programi
» Zanimivosti
Informacije
» O Učiteljski.net
» Skrbniki
» Avtorji
» Statistika
» Nagradni natečaji
» Pišite Pišite
» Novice RSS RSS

Sodelujemo
Arnes

Arnes

Učiteljska.net gostuje pri Arnesu.
SIO

SIO

Slovensko izobraževalno omrežje
Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
IZOMETRIČNA PROJEKCIJA
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mojca7546
Novopridruženi

Pridružen/-a: 25. mar 07, ned, 22:50
Sporočila: 1

SporočiloObjavljeno: nedelja, 25.03.2007, 23:30    Naslov sporočila: IZOMETRIČNA PROJEKCIJA Odgovori s citatom

Živijo,

sem študentka Pedagoške fakultete in delam seminarsko nalogo na temo izometrična projekcija.

Tako bi bila zelo vesela za kakršno koli informacijo učiteljev tehnike, kako snov predstavljate učencem, s kakšnimi didaktičnimi pripomočki..kakšne so omejitve pri uporabi določenih didaktičnih pripomočkov, težave učencev s prostorsko predstavo itd..

Do sedaj sem našla že kar nekaj zanimivih povezav na spletu, kot možnost predstavitve izometrične projekcije npr. http://www.tzs.si/download/ mi je zelo všeč Zelo srečen

Kot že rečeno, bom vsakega odgovora (izkušnjo, kritiko,..) zelo vesela Zelo srečen kar bom poskusila kar se da smiselno vključiti v seminarski nalogi!

Najlepša hvala vsem, ki mi boste karkoli napisali na to temo in lep pozdrav Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
admin
Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55
Sporočila: 1335
Kraj: Lj

SporočiloObjavljeno: ponedeljek, 26.03.2007, 12:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljena in dobrodošla!
Upam, da boš dobila kakšen odgovor.
Imam pa prošnjo:
Zdaj si članica in kot članica imaš pravico dodajati svoje prispevke. Eden od takih je tudi povezava, ki si jo dala v spletno zbornico. Te lahko prosim (saj ni problem, to sicer prav lahko naredim jaz, vendar je bolje, če to delajo člani), da naložiš ta link med naše povezave?
Preprosto: Spletne povezave>Prispevajte povezavo nato pa izpolniš obrazec. Glede na to, da so na tem linku priprave za različne predmete, te prosim, da dodaš vse predmete, ki jih lahko uporabniki najdejo. Če bo problem, bom to "itak Zelo srečen " opazila, pa popravila.
Veselim se sodelovanja s teboj!
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem
V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme
V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
Na vrh
Bottom left graphics Učiteljska.net © 2003, 2004 Nataša