|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
TiNa_ Novopridruženi
Pridružen/-a: 8. jun 06, čet, 16:39 Sporočila: 1
|
Objavljeno: ponedeljek, 28.08.2006, 13:17 Naslov sporočila: Angleščina kot intersna dejavnost |
|
|
Pozdravljeni!
Danes sem prišla kot novopečena profesorica razrednega pouka iz svoje čisto prve konference...ojoj kako me je bilo strah. Ampak je bilo super! To samo za uvod.
Moje vprašanje pa je sledeče, zanima me, če je kdorkoli že kdaj vodil krožek- angleščina- na razredni stopnji (1.,2.,3. razred) in ima kakšne priprave, ideje, ker bom morda lahko vodila interesno dejavnost angleščina... imam opravljen program za zgodnje poučevanje angleščine.
Zelo bi bila hvaležna, če ima kdorkoli karkoli. Hvala že v naprej!
LP Tina _________________ Sreča je kot metulj, ki ga ne moreš uloviti. Če pa mirno obsediš lahko sede nate. |
|
Nazaj na vrh |
|
biloba Novopridruženi

Pridružen/-a: 26. sep 06, tor, 19:24 Sporočila: 2
|
Objavljeno: torek, 26.09.2006, 19:25 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo Tina!
Si potem začela z interesno dejavnostjo? Sedaj sem se tudi jaz znašla v taki vlogi in bi prosila za kakršnekoli info v zvezi s tem, ali pa vsaj za kakšne uporabne internetne strani.
Hvala in LP |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 27.09.2006, 5:51 Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj linkov na uporabne naloge že imamo na našem seznamu. Poišči pod Angleščina, Samo povezave in malo pobrskaj. Gotovo se bo našlo kaj uporabnega.
O tem je bilo že nekaj govora na forumu pokukaj (nekaj linkov) _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Svetlana Novopridruženi
Pridružen/-a: 16. sep 07, ned, 18:06 Sporočila: 3 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: torek, 09.10.2007, 21:39 Naslov sporočila: |
|
|
Letos je tudi mene doletelo veselje poučevanja angleščine kot interesne dejavnosti..
V sodelovanju s kolegico, ki bo interesno dejavnost izvajala v paralelki, sem se odločila za program Angleščina za cicibane (Lidia Napotnik). Paket vsebuje delovni zvezek, zgoščenko in priročnik za učitelje. V priročniku so zapisane priprave na vsako uro.. Se pravi za 30 ur. Delo temelji na igrah, pesmicah, deklamacijah.. Meni se je izkazalo za dobro. Poskusi!
Lep dan. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|