|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
janezgorenc Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 4. avg 13, ned, 14:21 Sporočila: 6 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: nedelja, 04.08.2013, 14:26 Naslov sporočila: Osebno srečevanje učiteljev |
|
|
Pozdravljeni,
že 17 let učim angleščino na Gimnaziji Novo mesto. Pogosto se mi zgodi, da sem v kakem kraju (tudi med dopustom), kjer bi rad - čisto zaradi radovednosti, pa tudi zaradi želje po novih spoznanjih - obiskal kako lokalno šolo ali pa se srečal s kakim lokalnim učiteljem. Toda to je seveda težko, saj tam nikogar ne poznam. Vedno mi je žal. Morda se kdo prepozna v moji zgodbi.
Zdaj bi s kolegico rada pripravila rešitev za takšne primere, in sicer ene vrste socialno omrežje, kjer bi učitelji tovrstne obiske in srečanja lahko organizirali. Vendar če je ideja všeč nama, še ne pomeni, da je tudi ostalim učiteljem. Zato bi najprej rada ugotovila, kako na takšno možnost obiskov gledate ostali učitelji.
Zato bi vas rada prosila, če lahko odgovorite na priložen vprašalnik. Vprašalnik je seveda anonimem.
https://docs.google.com/forms/d/1vxE2_Ex1vQGWK8lU3gyghHR2dPHb3Fphyx8wtERtjaM/edit
Anketo sva objavila še v nekaterih drugih učiteljskih forumih. Prosiva, da nanjo ne odgovarjate dvakrat.
Lep pozdrav,
Janez _________________ Janez Gorenc |
|
Nazaj na vrh |
|
janezgorenc Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 4. avg 13, ned, 14:21 Sporočila: 6 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: torek, 06.08.2013, 18:55 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
hvala za kar nekaj odgovorov. Seveda jih bom vesel še več. Rezultate bomo zbirali še kaka dva tedna, potem pa bom objavil rezultate.
Lep pozdrav,
Janez _________________ Janez Gorenc |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|