|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
asaje1 zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 12. dec 06, tor, 13:10 Sporočila: 120
|
Objavljeno: torek, 20.11.2012, 18:21 Naslov sporočila: Kje se skrivajo besede na A? |
|
|
To je 500. prispevek Klavdije. In še nekaj (ne malo) jih je.
Čestitam.
Tako veliko ustvarjati zmoreš le ti. Hvala ti za vse prispevke, ki si jih naredila za vse nas.
Andreja |
|
Nazaj na vrh |
|
Klavd1ja zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 7. maj 06, ned, 16:02 Sporočila: 136 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: torek, 20.11.2012, 22:11 Naslov sporočila: Kje se skrivajo besede na A? |
|
|
Mi je v veselje in užitek. Hvala, Andreja! Kdaj nas boš pa ti spet razveselila s čim novim? _________________ Klavdija |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 21.11.2012, 0:15 Naslov sporočila: Kje se skrivajo besede na A? |
|
|
Jaz pa vem, kaj to bo! (Andreja) in tudi moje čestitke za 500! (Klavdija) _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
asaje1 zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 12. dec 06, tor, 13:10 Sporočila: 120
|
Objavljeno: sreda, 21.11.2012, 11:09 Naslov sporočila: Kje se skrivajo besede na A? |
|
|
Klavdija, nekaj delam z Natašo oz., njeno pomočjo. Upam, da bo kmalu. Kdor dela toliko kot ti in Nataša, potem moraš to delati z veseljem.
Veselo na delo,
Andreja |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|