|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
janastar Novopridruženi
Pridružen/-a: 11. okt 10, pon, 16:13 Sporočila: 3 Kraj: vrba
|
Objavljeno: sreda, 21.09.2011, 8:25 Naslov sporočila: KAKŠNA REDOVALNICA? |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me kakšno redovalnico oz.katero uporabljate v svojem razredu?
Lopolis, imate svojo obliko? Hvala za odgovore, prispevke.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
PetraSraka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 15. jan 07, pon, 23:55 Sporočila: 53 Kraj: Spodnji Duplek
|
Objavljeno: sreda, 21.09.2011, 10:01 Naslov sporočila: |
|
|
Kot je meni znano, Lopolis ni zakonsko dovolj primerna oblika redovalnice. Vedno sem jo imela izdelano, natisnjeno in shranjeno v mapi, kot so nekoč imeli v prejšnjih časih. Prav tako mora imeti žig šole in podpis učitelja.
Marsikdo se zanaša na Lopolis, ni pa dovolj. Ocene v Lopolis sem vnašala samo pred natisom obvestil ob koncu polletja ali pred natisom spričeval.
Morda kdo s kakšno drugačno izkušnjo?
P. |
|
Nazaj na vrh |
|
jberga2 Novopridruženi
Pridružen/-a: 3. sep 11, sob, 13:59 Sporočila: 3 Kraj: medvode
|
Objavljeno: nedelja, 25.09.2011, 15:53 Naslov sporočila: redovalnica |
|
|
Pozdravljena!
Ko sem se udeležila posveta o prenovljenih UN v Kranju, smo izpostavile tudi to tematiko. Kar sramotno je, da nimamo enotne redovalnice za opisne ocene. Svetovalka je obljubila, da se bo potrudila v tej smeri. To je bilo meseca maja.
Mi smo prej imele tudi fotokopirane liste z žigom šole in to shranjeno oz. vezano skupaj. Meni se to ne zdi uradni dokument!!!
Sedaj pa so standardi malo spremenjeni v prvem, a ne?
Sem pisala naši svetovalki v Ljubljano. Kakšnega pretresljivega odgovora pa ne pričakujem. Vrgli so nas v vodo, pa plavajte.
Lep dan, Janja |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 25.09.2011, 16:10 Naslov sporočila: |
|
|
To o vodi mi je pa znano ... Tudi pred 20 leti smo plavali, vsako leto posebej
Ampak zdaj se lahko vsaj pogovorimo, ne glede na to, da smo vsak na svojem koncu Slovenije. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
zofka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 26. maj 08, pon, 14:08 Sporočila: 29 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: ponedeljek, 26.09.2011, 5:41 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljene.
Nataša, res je, da ste morali plavati včasih in moramo plavati danes. Včasih se mi zdi, da praktiki vlečemo naprej teoretike - mislim pri uporabi IKT. Že pri tiskanju spričeval ob koncu šol.l. se je na naši šoli razvila posebna znanost. Uporaba računalnika je sedaj po učnem načrtu obvezna na vsakem koraku - po mojem so pretiravali (npr.: LVZ . oblikovanje digitalne fotografije v drugi triadi), po drugi strani pa ocene klasično vpisujemo in hranimo v obrazcih, ki so enaki kot takrat.
Upam, da bomo praktiki dovolj glasni, da se bo v državi tudi ta veja šolstva modernizirala.  |
|
Nazaj na vrh |
|
jberga2 Novopridruženi
Pridružen/-a: 3. sep 11, sob, 13:59 Sporočila: 3 Kraj: medvode
|
Objavljeno: ponedeljek, 26.09.2011, 10:56 Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem vsem, ker sem moje mnenje naslovila na napačni naslov.
Janja |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 26.09.2011, 11:32 Naslov sporočila: |
|
|
Tega opravičila pa ne razumem čisto ... Je bilo kaj narobe oz. nerazumljeno? Vsako mnenje je dobrodošlo in je spodbuda za nova mnenja. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|