|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 31.08.2011, 8:35 Naslov sporočila: Povratna informacija |
|
|
Pozdravljene, pozdravljeni, učiteljice, učitelji, starši ...
Veliko obiska imamo, to pomeni, da so gradiva in naloge na naši spletni strani zanimive in uporabne.
Potrebujemo pa povratno informacijo: kaj menite o posamezni nalogi, učnem listu, ideji, povezavi.
Zanima nas, kako se je gradivo obneslo, ko ste ga uporabili. Vam je všeč, bi še kaj podobnega?
Vsi naši kolegi, avtorji, prostovoljno dodajajo svoje delo, ne za honorar, ne za točke ... Povejmo jim vsaj, da smo z gradivom zadovoljni, da smo ga nadgradili, s pridom uporabili, je bilo učencem všeč, bi potrebovali še kaj na to temo...
Ne bo vam vzelo veliko časa. Nam pa bo pomenilo veliko: avtorjem za spodbudo, drugim uporabnikom za orientacijo.
Hvala! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
SSSN Novopridruženi
Pridružen/-a: 24. avg 11, sre, 12:00 Sporočila: 1 Kraj: SENOVO
|
Objavljeno: četrtek, 06.10.2011, 8:52 Naslov sporočila: |
|
|
ZELO MI JE BILO VŠEČ IN POZDRAVLJAM TEKST NA KONCU NEKATERIH PREISKUSOV- NAMREČ, NAJ UČENEC PREVERI KAKO JE REŠIL NALOGE.
LEP POZDRAV, STANKA _________________ SSSN |
|
Nazaj na vrh |
|
metka.bogataj11 Novopridruženi
Pridružen/-a: 30. avg 11, tor, 5:34 Sporočila: 2 Kraj: Rovte
|
Objavljeno: ponedeljek, 27.02.2012, 13:03 Naslov sporočila: |
|
|
Kar nekaj nalog sem že pregledala in sem z njimi in avtorji seveda zelo zadovoljna. Veliko različnih idej, listov, pripomočkov in sploh velikoooo koristnega. Hvala vsem, ki se trudite in se bomo tudi mi pridružili. Delo je povsem prostovoljno, nič se ne zahteva, zato res velika pohvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 27.02.2012, 13:17 Naslov sporočila: |
|
|
Vsake pohvale smo na vso moč veseli!  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|