|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
manicam Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 17. jan 08, čet, 21:00 Sporočila: 21 Kraj: Trst
|
Objavljeno: sreda, 25.03.2009, 10:15 Naslov sporočila: slovarji na spletu |
|
|
Pozdravljeni,
pred kakim mesecem sem na Učiteljski.net dobila prispevek, ki je opozarjal na možnost prevajanja besedil iz ali v slovenščino: ti si npr. vtipkal besedo v angleščini in računalnik jo je sproti prevedel v slovenščino. Zdaj te povezave ne najdem več. Kdo mi lahko pomaga? |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 25.03.2009, 16:07 Naslov sporočila: |
|
|
Si morda mislila tole?
http://www.nicetranslator.com/
Drugače pa je bližnjica med Izbranimi spletnimi orodji. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
PetraSraka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 15. jan 07, pon, 23:55 Sporočila: 53 Kraj: Spodnji Duplek
|
Objavljeno: sreda, 25.03.2009, 20:12 Naslov sporočila: |
|
|
Spletni prevajalnih in tudi program za preverjanje slovnice dobiš na spletni strani http://www.amebis.si/ (slovensko podjetje).
Klikni na presis in nato demo.
Jaz veliko uporabljam,
P. |
|
Nazaj na vrh |
|
hp Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 15. feb 08, pet, 12:43 Sporočila: 30 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: ponedeljek, 30.03.2009, 7:59 Naslov sporočila: |
|
|
tale amebis pa je res super . Hvala za to super povezavo.
Lep pozdrav, Nina _________________ To se želim naučiti in če se bom potrudila, bom zmogla. |
|
Nazaj na vrh |
|
jurkokafro Novopridruženi
Pridružen/-a: 19. jan 09, pon, 22:50 Sporočila: 1 Kraj: Adlešiči
|
|
Nazaj na vrh |
|
Samantha Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 16. jan 07, tor, 14:46 Sporočila: 5
|
Objavljeno: sreda, 08.04.2009, 10:22 Naslov sporočila: slovarji |
|
|
Pozdravček!
Jaz veliko uporabljam tale spletni naslov za prevajanje http://translation2.paralink.com - prevaja cele povedi, precej je natančen, vsebuje ogromno slovarjev (sicer nima slovenščine, ima pa hrvaščino, tako da si lahko pomagate s tem, če drugače ne gre). Jaz recimo uporabim angleščino namesto slovenščine, pa pač drugi jezik, v katerega prevajam.
Vse kar morate narediti, da ga lahko uporabljate v celoti, je to, da se prijavite. Je enostavno in brezplačno.
(Pa še to - poslušate lahko tudi izgovorjavo prevoda - to se mi zdi super za nekoga, ki bi se rad naučil tujega jezika).
LP  |
|
Nazaj na vrh |
|
brezka Novopridruženi
Pridružen/-a: 23. mar 11, sre, 13:34 Sporočila: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: četrtek, 07.04.2011, 14:53 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa uporabljam tale spletni prevajalnik tukaj. Imam občutek, da tale prevajalnik prevede kar dobro in precej logično. Seveda je potrebno paziti na pravilne sklone, ker te prevajalniki ne upoštevajo sklanjatev ipd. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|