|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zigarom Novopridruženi
Pridružen/-a: 1. mar 11, tor, 16:28 Sporočila: 4 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: nedelja, 06.03.2011, 12:00 Naslov sporočila: Matematični test 4.razred |
|
|
Kako se vam zdi naloga za preverjanje znanja matematike za 4. razred?
V razredu je 45 učencev pisalo matematično nalogo. Devetina jih je pisala odlično, petina štiri, ostali pa so pisali dve ali tri. Dve je dobilo 13 učencev manj kot tri. Koliko jih je pisalo dobro? |
|
Nazaj na vrh |
|
zofka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 26. maj 08, pon, 14:08 Sporočila: 29 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: nedelja, 06.03.2011, 17:24 Naslov sporočila: |
|
|
Kje imajo pa take normative? Je pa nalogca zelo... Me je povlekla v reševanje. Upam, da imam pravilne rezultate. Jaz mojim v 4. razredu letos raje ne bi dala take naloge za oceno, za preverjanje pa ja. |
|
Nazaj na vrh |
|
zigarom Novopridruženi
Pridružen/-a: 1. mar 11, tor, 16:28 Sporočila: 4 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: ponedeljek, 07.03.2011, 14:49 Naslov sporočila: |
|
|
Odgovor je 22-tri, 9 pa dve.
Je pa še ena zadeva otrok, ki je s poskušanjem prišel do pravilnega odgovora ni dobil točke, ker ni bilo računa.
V glavnem, meni se zdi naloga pretežka, vsaj za mojo punco. Na forum pa sem jo zapisala tudi zaradi tega, da od vas, predvsem učiteljev, dobim informacijo, če imate tudi drugje takšne visoke standarde znanja. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|