|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
janastar Novopridruženi
Pridružen/-a: 11. okt 10, pon, 16:13 Sporočila: 3 Kraj: vrba
|
Objavljeno: ponedeljek, 11.10.2010, 20:29 Naslov sporočila: Pravice in dolžnosti učitelja! |
|
|
Pozdravljeni!
zanima me če je kje napisano o pravicah, dolžnostih učitelja?? Zadnje čase se vse več goovri, kaj bi naj vse učitelj delal.
Pa še ena zadeva- ali imate pri drugošolcih kakšne odmore in ali jih kdaj pustite za par minutk tudi same??
LP Vsem! |
|
Nazaj na vrh |
|
Klavd1ja zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 7. maj 06, ned, 16:02 Sporočila: 136 Kraj: Ajdovščina
|
|
Nazaj na vrh |
|
učiteljica angleščine Novopridruženi
Pridružen/-a: 17. jun 11, pet, 17:43 Sporočila: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: petek, 17.06.2011, 17:44 Naslov sporočila: |
|
|
Jih ne puščajo same. |
|
Nazaj na vrh |
|
PeaceBabe Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 24. avg 06, čet, 8:34 Sporočila: 35 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: petek, 24.06.2011, 8:05 Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas jih ne puščamo same, zmeraj poskrbimo, da je katera druga učiteljica v razredu, tudi če moramo na wc.
V glavnem, imela sem že nesrečo, katere res ni bilo možno predvidet (padec in presekana brada), kjer so starši zahtevali odškodnino in sem morala zavarovalnici 2x pisno obrazložit, kaj se je zgodilo, med tem je padlo tudi vprašanje, kje sem bila v času nesreče, koliko otrok je bilo z mano (da ne presegamo normativa)... Še dobro, da sem bila prisotna in sem vse skupaj videla, sicer bi se že tako slaba zadeva še obupno poslabšala. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|