|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Tenč Novopridruženi

Pridružen/-a: 11. mar 07, ned, 0:48 Sporočila: 2
|
Objavljeno: ponedeljek, 24.08.2009, 17:44 Naslov sporočila: |
|
|
Joj, sem pa res smotana! Sem čisto pozabila na strička Googla. Sva drugače kar dobra prijatelja. Hvala za odgovor.
Sicer sem ravno začela s pisanjem diplome, pa bom vseeno poslala nekaj prošenj. V najslabšem primeru bodo romale v smeti, v najboljšem pa... nikoli ne veš.
Čestitke vsem za novo pridobljeno zaposlitev. Veliko veselja, moči in potrpljenja.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 24.08.2009, 20:35 Naslov sporočila: |
|
|
Mene so učili, jaz pa sem učila dalje in učim še naprej: nikoli, nikoli ne reci sama zase, da si smotana ali kaj drugega slabšalnega!
Vsak zase smo PRAV GOTOVO edinstveni ljudje, ki se trudimo in delamo in se vedno znova kaj naučimo. In dokler sami sebi priznamo, da se moramo kar naprej učiti, smo ta glavni.
Torej, nisi smotana, samo pozabila si  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Bridget Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 12. sep 06, tor, 16:00 Sporočila: 15 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sobota, 29.08.2009, 23:41 Naslov sporočila: |
|
|
Tako je, nisi smotana :) Nič ne stane, da vprašaš :) Sama sem ponavadi taka, da raje vprašam preveč, kot premalo ... ker nikoli ne veš, kaj novega lahko izveš.
Tudi glede prošenj podobno: raje kakšna preveč, kot premalo. Nikoli ne veš, kje bodo točno v nekem trenutku nekoga iskali. Tudi to se zgodi, kljub veliki ponudbi.
Srečno _________________ Somewhere over the rainbow
Skies are blue,
And the dreams that you dare to dream
Really do come true... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|