|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NanaN Novopridruženi
Pridružen/-a: 24. jun 09, sre, 19:03 Sporočila: 2 Kraj: maribor
|
Objavljeno: sobota, 27.06.2009, 13:48 Naslov sporočila: Plačano pripravništvo |
|
|
Pozdravljeni,
Zanima me, ali ima kdo informacijo, kolikšno povprečje ocen v času študija je bilo potrebno v zadnjem (junijskem) roku, da si prišel na seznam tistih, ki jim je bilo oddobreno plačano pripravništvo?
Za odgovor se najlepše zahvalujem. |
|
Nazaj na vrh |
|
sandrica Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 28. feb 09, sob, 17:04 Sporočila: 14 Kraj: Prlekija
|
Objavljeno: nedelja, 28.06.2009, 19:09 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, kdaj bomo tisti, ki smo zaprosili za plačano pripravništvo dobili odgovor. Jaz ga namreč še nisem dobila.
Hvala za odgovore. _________________ Lp, Sandra |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 29.06.2009, 6:22 Naslov sporočila: |
|
|
Hudo mi je, da nisi dobila odgovora. Zelo čuden odnos.
Vendar nismo pravi naslov za odgovor na to vprašanje. Lahko ti le prisluhnemo. Za vsak primer posebej pa se je treba pozanimati kar na naslovu, kamor si poslala vprašanje. Pa kar sitna bodi, najmanj, kar je, je treba na vprašanje odgovoriti.
Poročaj, kako bo uspelo z odgovorom in seveda s pripravništvom.
Vsekakor želim veliko uspeha! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Renata K Novopridruženi

Pridružen/-a: 13. jul 09, pon, 17:38 Sporočila: 4 Kraj: Vodice
|
Objavljeno: ponedeljek, 13.07.2009, 19:30 Naslov sporočila: |
|
|
Ko sem hitreje potrebovala odgovor, sem klicarila na ministrstvo in so mi prijazno povedali, kdaj in kako, saj sem ga potrebovala zaradi odpovedi v prejšnji službi... če se prav spomnim, je bilo objavljeno, kdaj so odgovori in je bil verjetno ravno zadnji dan; hm...glede na 1-mesečni odpovedni rok v službi, zna biti, da sem dobila odgovor šele konec julija/ ???
Nazadnje urejal/a Renata K ponedeljek, 13.07.2009, 19:36; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
Renata K Novopridruženi

Pridružen/-a: 13. jul 09, pon, 17:38 Sporočila: 4 Kraj: Vodice
|
Objavljeno: ponedeljek, 13.07.2009, 19:35 Naslov sporočila: Re: Plačano pripravništvo |
|
|
Prvo prošnjo sem dobila zavrnjeno in so res nekaj točkovali (sama sem imela povprečje nad 8), po zavrnjeni prošnji pa sem tudi videla, da manjkajočo točko dobim, ko bom ponovni kandidat - torej naslednje leto in tako je res tudi bilo.
Vztrajaj na plačljivem pripravništvu, če le lahko, saj moraš svoje delo vrednotiti, čeprav le 70% na začetku...bolje kot nič. |
|
Nazaj na vrh |
|
sandrica Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 28. feb 09, sob, 17:04 Sporočila: 14 Kraj: Prlekija
|
Objavljeno: sreda, 29.07.2009, 11:34 Naslov sporočila: |
|
|
Pa sem le dočakala odgovor. Končno . Ampak so me zavrnili, kar sem tudi pričakovala. Pa ni panike. Sem ravno včeraj dobila službo , tako da septembra grem veselo na delo . _________________ Lp, Sandra |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 29.07.2009, 11:51 Naslov sporočila: |
|
|
Uh, veliko uspeha ti želim! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
klarcy Novopridruženi
Pridružen/-a: 8. maj 09, pet, 6:40 Sporočila: 1 Kraj: Dolenjska
|
Objavljeno: četrtek, 13.08.2009, 11:13 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo. Zanima me kolikšno povprečje je potrebno za plačano pripravništvo. ali imam s povprečjem 7, 7 sploh kakšne možnosti jeseni? kaj naj še drugega naredim, službe nisem dobila za jesen, plačano pripravništvo je težko dobiti, volontersko bi šla le v skrajni sili... sem začetnik, brez izkušenj, vsi hočejo pa strokovni izpit.. ali imate kakšen nasvet zame? zelo si želim dobiti službo in zaslužiti kaj denarja pa na razpisih sploh ni šans, da dobim.
hvala, lp |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|