|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Učitelji, bi lahko poučevali še en mesec? |
Niti slučajno! |
|
40% |
[ 2 ] |
Bojim se, da ne. |
|
20% |
[ 1 ] |
Z veliko napora, bi. |
|
0% |
[ 0 ] |
Bi, če bi bilo potrebno. |
|
40% |
[ 2 ] |
|
Skupaj glasov : 5 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Razredničarka Miša zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 24. nov 07, sob, 0:01 Sporočila: 193 Kraj: Slovenska devetletka
|
Objavljeno: torek, 23.06.2009, 14:46 Naslov sporočila: 51. Pa je (u)šlo ... |
|
|
... še eno šolsko leto. Hm, noro hitro, če sem iskrena. Učenci so danes že odšteli zadnje ure pouka, učitelji pa bomo še dober teden delali križce na koledarjih preden bomo lahko odšli na zaslužen dopust.
Jutri razdelimo še spričevala in tisto goro priznanj, ki so jih naši nadebudneži prislužili in to je to. Oddahnili si bomo vsi: učenci, učitelji in starši. Vsi se moramo malo odpočiti
Preden si bomo lahko privoščili počitek, se bomo učitelji, no, predvsem razredniki, zabrskali v vso tisto, nebodijetreba, predpisano in nepredpisano dokumentacijo, napisali vse tiste evalvacije in poročila ter poročilca pa statistike ... Jih v resnici še kdo prebere razen ravnatelja?! , ampak res jih ne maram. Pa jih bom vseeno morala napisati .
Da pa ne bo ostalo kaj časa do planiranega dopusta, da ne bi, slučajno, kakšen dan prej zapustili hrama učenosti, se bomo seveda lotili tudi načrtovanja za naslednje leto.
Potem pa JUHU!!! Prav nič me ne bo treba poditi na DOPUST, da napolnim akumulatorje, so že zelooo iztrošeni.
Tam okrog 20. avgusta pa se spet vrnemo in ... ah, uživajmo POČITNICE!
Kako pa vi zaključujete šolsko leto, ki se izteka? Sporočite, preden odidete na zaslužen dopust in se beremo . _________________ Razredničarka Miša |
|
Nazaj na vrh |
|
Jana Potočnik Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 27. nov 06, pon, 13:37 Sporočila: 69 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: torek, 23.06.2009, 17:50 Naslov sporočila: |
|
|
Po mojem mnenju je skrajni čas, da je konec. Učenci so bili ta dva dneva že res nestrpni in delo skoraj ni bilo več mogoče, vsaj tisto resno ne. Ja, dokumentacije je res veliko, mnogo stvari je potrebno dvakrat pisati... Če se pa malo pohvalim, imam večino tega že napisanega, tako, da me čaka še nekaj manjšega papirnega dela. Bo pa več časa vzelo pospravljanje učilnice in vsega, kar sem v preteklih mesecih navlačila v učilnico .
Vsem želim čim manj stresne zadnje dni v tem šolskem letu. _________________ To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. |
|
Nazaj na vrh |
|
Saša Čadež zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: sreda, 24.06.2009, 15:44 Naslov sporočila: |
|
|
, človek kar ne more verjeti, koliko nepotrebnih zadev se znajde v učilnici, ko učenci enkrat odidejo ... Ne moremo prikriti tistega pranagona po nabiralništvu . Ali je kaj drugega?!
Pravzaprav imam letos izredno srečo, da se moram po dveh letih preseliti v drugo učilnico, saj to pomeni, da se bom zagotovo znebila precej več "nepotrebnih" zadev, kot ob običajnem pospravljanju učilnice.
Sproščen zaključek šolskega leta in lepe počitnice polne čudovitih doživetij pa pozitivnih misli želim vsem ! _________________ Saša |
|
Nazaj na vrh |
|
kreativka Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 15. nov 07, čet, 15:14 Sporočila: 5 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: sreda, 24.06.2009, 19:28 Naslov sporočila: |
|
|
No, evo ...pa je tu konec šolskega leta...zame prvega V enem letu sem lahko okusila poučevanje v 1. in 2. triletju, kar je velika prednost..
Danes smo se v zbornici, med urejanjem dokumentacije, šalili, da se odpravljamo na jesenske počitnice, ko je tako vreme... Prav nič poletno ni in imam občutek, da se bom v ponedeljek spet vrnila v svoj razred in imela pouk...
Pa še komentar k pospravljanju razreda: nabralo se je za eno veliko skladišče...samo kaj, ko partnerji, ki niso pedagogi, težje pokažejo razumevanje za domače kopičenje "navlake, ki bo morda še kdaj prišla prav"
 _________________ Vsak otrok je lahko ustvarjalen - le primerno spodbudo potrebuje. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 25.06.2009, 5:20 Naslov sporočila: |
|
|
Pa kar dobro je treba spraviti "navlako". Me je izučilo: ker nekaj časa nisem pospravila s stopnic, je mož mislil, da so smeti ... in smetarji so prišli prej kot pa sem jaz opazila.  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Razredničarka Miša zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 24. nov 07, sob, 0:01 Sporočila: 193 Kraj: Slovenska devetletka
|
Objavljeno: petek, 26.06.2009, 19:14 Naslov sporočila: |
|
|
no, to se pa meni ne more zgoditi! Moj gospod mož ni tako redoljuben .
Lep zaključek šolskega leta in še lepši dopust želim vsem! _________________ Razredničarka Miša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|