Učiteljska.net Prijava
Prijava
Včlanite se
Včlanite se
Spletna zbornica
Spletna zbornica
Devetka.net
Devetka.net

Kazalo
Spletna zbornica
» Iskanje
» Prijava za pregled zasebnih sporočil
» Tvoja podoba
» Seznam članov
» Skupine uporabnikov
» Pomoč
Učna gradiva
» Iščite
» Pregled povpraševanja
Koristno
» Devetka.net
» Izbrana spletna orodja
» Izbrani programi
» Zanimivosti
Informacije
» O Učiteljski.net
» Skrbniki
» Avtorji
» Statistika
» Nagradni natečaji
» Pišite Pišite
» Novice RSS RSS

Sodelujemo
Arnes

Arnes

Učiteljska.net gostuje pri Arnesu.
SIO

SIO

Slovensko izobraževalno omrežje
Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
Razpisi-OŠ
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lemontree
Novopridruženi

Pridružen/-a: 15. maj 09, pet, 5:15
Sporočila: 3
Kraj: IZOLA

SporočiloObjavljeno: sobota, 16.05.2009, 10:50    Naslov sporočila: Razpisi-OŠ Odgovori s citatom

Predvsem me zanima, katerega v mesecu juniju so letos predvideni razpisi za prosta delovna mesta v OŠ. Ponavadi so že vnaprej določeni datumi (junij?).

Hvala za odgovor
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
katja_p
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 13. sep 07, čet, 15:57
Sporočila: 42
Kraj: Celje

SporočiloObjavljeno: nedelja, 17.05.2009, 19:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To bi zanimalo tud mene, ker bi se prijavila. Sicer spremljam vsak dan na straneh ZRSZ, ampak ni kaj velik, moje smeri pa sploh ne.

A naj pogledam še na kaki drugi strani?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
lemontree
Novopridruženi

SporočiloObjavljeno: četrtek, 21.05.2009, 21:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta teden sem dobila uraden odgovor, in sicer bosta 2 razpisa-26.5. in 30.6., ob teh datumih bodo šole objavile svoja prosta delovna mesta.

Srečno!
Nazaj na vrh
katja_p
Vešč uporabnik

SporočiloObjavljeno: petek, 22.05.2009, 19:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super, hvala!

Tudi tebi srečno! :)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
zabicazala
Novopridruženi

Pridružen/-a: 25. maj 09, pon, 13:03
Sporočila: 2
Kraj: Slovenske konjice

SporočiloObjavljeno: ponedeljek, 25.05.2009, 14:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljene

Sem nova na forumu, pred 14 dnevi diplomirala :) ...glede teh rokov me nekaj zanima...ali prosta delovna mesta objavijo vsa na internetu ali je bolje da se osebno oglasiš na zavodu za zaposlovanje?

lp
Nazaj na vrh
lemontree
Novopridruženi

SporočiloObjavljeno: ponedeljek, 25.05.2009, 16:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekatera so objavljena samo na zavodu za zaposlovanje....Priporočeno je it torej pogledat na tamkajšnjo oglasno desko.
Nazaj na vrh
Mimi1982
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 13. sep 08, sob, 20:29
Sporočila: 5
Kraj: Maribor

SporočiloObjavljeno: torek, 26.05.2009, 12:30    Naslov sporočila: Razpisi Odgovori s citatom

Čau!

Ravno danes bila na Zavodu (MB) in ni bilo NIČ novega, je pa tetica informatorka rekla da če ni bilo danes, prosta delovna mesta se update-ajo vsak torek in petek, bo (upam da) najbrž v PETEK, 29.5.2009...

Good luck to you all,

LP
Nazaj na vrh
admin
Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55
Sporočila: 1335
Kraj: Lj

SporočiloObjavljeno: torek, 26.05.2009, 19:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zabicazala je napisal/a:
Pozdravljene

Sem nova na forumu, pred 14 dnevi diplomirala :) ...glede teh rokov me nekaj zanima...ali prosta delovna mesta objavijo vsa na internetu ali je bolje da se osebno oglasiš na zavodu za zaposlovanje?

lp

Iskrene čestitke in dobrodošla!
zabicazala
Novopridruženi

Pridružen/-a: 25. maj 09, pon, 13:03
Sporočila: 2
Kraj: Slovenske konjice

SporočiloObjavljeno: ponedeljek, 01.06.2009, 15:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za čestitke in dobrodošlico :)

prostih delovnih mest je razpisanih veliko na zavodu, vendar večinoma za glasbo ipd. upajmo, da bo junija več sreče :)

lp
Nazaj na vrh
sandrica
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 28. feb 09, sob, 17:04
Sporočila: 14
Kraj: Prlekija

SporočiloObjavljeno: torek, 02.06.2009, 9:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mene pa zanima, če so vsi razpisi na Zavodu za zaposlovanje ali so razpisi objavljeni še kje drugje, mimo Zavoda.
Hvala za odgovore
katja_p
Vešč uporabnik

SporočiloObjavljeno: torek, 02.06.2009, 16:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, tile razpisi .. učitelj kitare, učitelj flavte, učitelj xxx ... mene se pa še ne rabi. Sad Pa tako rada bi šla v razred ...

Dajte mi povedat, kako je sedaj s tem drugim tujim jezikom v OŠ? Od katerega šolskega leta bo to obvezno? Ker jaz sem računala, da se bo kak nov kader nemcistov rabil na kaki šoli ...
Nazaj na vrh
Renata K
Novopridruženi

Pridružen/-a: 13. jul 09, pon, 17:38
Sporočila: 4
Kraj: Vodice

SporočiloObjavljeno: ponedeljek, 13.07.2009, 18:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drug tuj jezik bo obvezen od 2011...

Kar se tiče pa objav prostih delovnih mest... No, na Zavodu (vsaj v LJ je tako), da je posebej mapa, kjer so razpisana delovna mesta, kjer imajo že (ali pa samo lahko) dogovorjene naslednike, se pravi, da ne želijo javnih objav.
Morda je pa vmes kak kandidat, ki ni ustrezen oz. bi ti lahko imel/-a bolj ustrezno izobrazbo... Vse se lahko poiskusi; v glavnem, danes dobiti službo v šolstvu je prav težko ali imaš poznanstva ali pa srečo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem
V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme
V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
Na vrh
Bottom left graphics Učiteljska.net © 2003, 2004 Nataša