|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: petek, 17.04.2009, 17:38 Naslov sporočila: Čestitke za Sašo |
|
|
Čestitam za mentorstvo na fotonatečaju!
Lp od KJ _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
Saša Čadež zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: petek, 17.04.2009, 21:04 Naslov sporočila: |
|
|
Ojej, kako se informacije hitro širijo! Kako pa veš? Pa menda nisi v Kranjski Gori in se še nisva srečali?! Najlepša hvala.
Čeprav moram priznati, da je bila moje mentorstvo zgolj pikica k samostojnemu delu izjemnega otroka.
No, na SIRIKT-u, kjer sem še do jutri, sem včeraj slišala pomemben podatek za Učiteljska.net!
Lahko se pohvali(mo), da je bila v projektu Mesec širjenja uporabe e-gradiv med najbolj uporabljanimi e-gradiv in je po oceni sodelujočih učiteljev zasedla 3.mesto med vsemi ponujnenimi in uporabljenimi e-gradivi. Torej, vse čestitke Nataši in vsem avtorjem, ki nesebično delijo svoja dela z javnostjo.
Prav lep pozdrav _________________ Saša |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sobota, 18.04.2009, 15:12 Naslov sporočila: |
|
|
Uau!
Krasno! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: sobota, 18.04.2009, 20:23 Naslov sporočila: |
|
|
Vesela sem nad novo možnostjo spremljanja konference preko videokonferenčnega sistema - iz domačega naslonjača. SUPER!!! Vmes sem naredila kar nekaj stvari, ki jih v Kranjski Gori ne bi mogla: naredila večerjo, postregla goste itd ...
Spremljala sem dogajanje v zvezi s pametno tablo, ker pa sem poslala gradivo za e-tablo na natečaj, me je martral firbec, kdo me je premagal in kaj je naredil (tega na žalost nisem videla).
Tebe sem videla dvakrat na odru za nagrajence, kar ti seveda ustrezno zavidam in čestitam za dva vidna uspeha. Sporočilo na učiteljsko pa sem dala prehitro in ti za drugi uspeh potem nisem čestitala. Tokrat za oba.
Na žalost mi v šoli ni dobro delovala povezava in nisem spremljala poročila o e-gradivih, kar me je tudi zanimalo. Če je še kakšen podatek na to temo, javi.
Lp od KJ _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
mpisk Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 17. feb 09, tor, 7:49 Sporočila: 29 Kraj: TOLMIN
|
Objavljeno: sobota, 18.04.2009, 22:09 Naslov sporočila: |
|
|
Pridružujem se čestitkam.
Se strinjam, da so nagrade prišle v prave roke.
Uciteljski.net pa še veliko uspeha.
LP
Marija _________________ pisk.marija |
|
Nazaj na vrh |
|
Saša Čadež zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: nedelja, 19.04.2009, 19:41 Naslov sporočila: |
|
|
Vsi prispevki z letošnjega SIRIKT 2009 so posneti in shranjeni v arhivu posnetkov .
S pomočjo programa konference ugotoviš, kateri prispevek te zanima, v kateri dvorani je bila predstavitev in v katerem času. Potem izbereš posnetek in udobno, kar iz naslanjača, kot pravi Kaja, lahko spremljaš praktično vse kar se je dogajalo na letošnji konferenci. Res odlično!!!
Vredno pozornosti, 150 prispevkov in delavnic, preko 600 udeležencev. Tudi sama bom, kljub temu, da sem bila tam, pogledala še kakšen posnetek, ker dejansko ne moreš biti povsod, kjer bi želel, saj pogosto potekata vzporedno dve izredno zanimivi predstavitvi, ti si pa en sam
Lep pozdrav _________________ Saša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|