|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
amalija Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 25. jul 07, sre, 6:29 Sporočila: 19
|
Objavljeno: četrtek, 05.03.2009, 17:10 Naslov sporočila: Učbeniki v 1. razredu |
|
|
Tiste, ki boste naslednje šolsko leto v 1. razredu, me zanima od katere založbe boste izbrale učbenike.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
pslobo Novopridruženi
Pridružen/-a: 21. okt 07, ned, 21:28 Sporočila: 4
|
Objavljeno: četrtek, 05.03.2009, 21:52 Naslov sporočila: |
|
|
pozdravček!
Prihodje leto me čaka 1. razred. Odločila sem se za Modrijanov učbenik Mlinček. To je učbenik, ki združuje slo, mat in spo v enem učbeniku. Zdi se mi zelo dober, Tako, da sva se z vzgojitrljico odločili, da ga preizkusiva.  |
|
Nazaj na vrh |
|
mpisk Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 17. feb 09, tor, 7:49 Sporočila: 29 Kraj: TOLMIN
|
Objavljeno: nedelja, 08.03.2009, 18:56 Naslov sporočila: |
|
|
Če bom šla drugo leto v prvi razred, bom število učbenikov spravila na nič, število delovnih zvezkov pa na minimum. Tako je moje mnenje. Mene učbeniki in delovni zvezki preveč vežejo, najraje vidim, da se vklenjena v učni načrt, ker tako pač je in mi je že dovolj.
Lp
Marija _________________ pisk.marija |
|
Nazaj na vrh |
|
Alenka@ zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 3. okt 05, pon, 16:31 Sporočila: 188
|
Objavljeno: sobota, 14.03.2009, 19:27 Naslov sporočila: |
|
|
mpisk je napisal/a: | Mene učbeniki in delovni zvezki preveč vežejo ...
|
Tole se pa zelo strinjam s tabo. Tudi jaz se počutim zelo zvezana - najboljše ure izpeljem takrat, ko na podlagi ciljev, ki jih hočem doseči, pripravim svoje gradivo in ga vpletem v uro. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|