|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: torek, 16.12.2008, 8:15 Naslov sporočila: Interaktivna tabla |
|
|
Članica ajanc je v komentar ob prosojnici, primerni za interaktivno tablo, napisala:
Citiram: | Interaktivna tabla je zakon. |
Verjamem, videla sem samo promocijo, pa mi je bilo neznosno žal, da sem upokojena!
Zdaj imate nekateri že kar dobre izkušnje. Z enim od dobaviteljev se dogovarjam, da bi naredili razpis za izdelke oz uporabo table, pa hkrati nimamo nobene informacije s strani uporabnikov. Zasebne že, da pa bi bilo javno, pa še ne. In ker vem, da se tisti, ki jo imate, ne bi odrekli delu z njo, vas prosim, da objavite svoje izkušnje.
Hvala! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: torek, 16.12.2008, 13:09 Naslov sporočila: |
|
|
Midve z vzgojiteljico namesto interaktivne table uporabljava kar projektor in belo tablo, na katero pišejo otroci preko računalnika z miško. Možnost, ki jo ima e-prosojnica, če izbereš pisalo. Na koncu seveda ne shraniva sprememb, ampak zavrževa zapisano.
Včasih pa kar pišemo s flomastri na tablo, kamor projecirava nalogo. Malo se znajdemo, saj smo učitelji. Komaj čakam, da pridem v učilnico, kjer imamo interaktivno tablo.
Je pa stvar resnično nazorna za učence, saj so naloge, UL projecirani na veliko in dobro vidijo itd. Če dodaš animacijo, jih pa tako ali tako še dodatno motivira.
Lp od KJ _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
Minus Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 08, sre, 15:11 Sporočila: 25 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sobota, 09.01.2010, 23:41 Naslov sporočila: |
|
|
Sem dijak in na šoli imamo te table, ki smo jih kar poimenovali pametna tabla.Res so enkratne.Saj nimamo več težav z prebiranjem pa še če nam zmanka časa si lahko snov prepišemo doma preko E-učilnice. _________________ Lep pozdrav Minus |
|
Nazaj na vrh |
|
aljaž Novopridruženi
Pridružen/-a: 13. mar 10, sob, 11:42 Sporočila: 3 Kraj: celje
|
Objavljeno: četrtek, 18.03.2010, 18:10 Naslov sporočila: |
|
|
v naši šoli jih imamo 6 in so zelo uporabne učitelji vedno pišemo nanje kul so _________________ ALJaŽ |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|