|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aniretac Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 22. avg 07, sre, 16:02 Sporočila: 7 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: petek, 12.09.2008, 13:08 Naslov sporočila: Prvi razgovor za službo |
|
|
Lep pozdrav vsem.
Verjetno je katera/i izmed vas ze imel/a razgovor za sluzbo na soli z ravnateljico. V ponedeljek bom imela prvega, pa me zanima katera so najpogostejsa vprasanja, ki jih lahko postavi ravnateljica.
Hvala lepa za delitev vasih izkusenj.  |
|
Nazaj na vrh |
|
pikapokica Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 3. jul 07, tor, 4:53 Sporočila: 70
|
Objavljeno: nedelja, 14.09.2008, 11:16 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Mene nikdar niso spraševali kaj posebnega, pač splošne zadeve o izkušnjah ipd.
Vem, da nisem kaj dosti pomagala, a žal res ni bilo nekih tipičnih vprašanj.
Držim pesti, potem pa le sporoči, kako je šlo  |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 14.09.2008, 16:02 Naslov sporočila: |
|
|
Najprej, držimo pesti, seveda.
Zdaj pa k vprašanjem. Seveda je človeka strah, kaj ga bodo vprašali, kako se bo odzval itd. In nič ne bi pomagalo, tudi če bi točno vedela, kaj te bo vprašala, tremo bi imela še vedno!
Vendar pa: kaj meniš, da bi hotela vedeti, kar ji ti ne bi znala odgovoriti? Če si začetnica, mora biti vsakemu jasno, da pač nimaš izkušenj in da ne moreš saditi zlatih sadik (saj jih še mi, stari mački, ne znamo ) Najbrž se bo hotela s teboj pogovoriti zato, da te spozna, da spoznaš ti njo, da vsaj malce spoznaš novo okolje in službo.
Zato, boš videla, vse bo potekalo in poteklo v redu! Pa res, poročaj, morda boš tako vesela, da je mimo, da boš z veseljem to delila z nami. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
aniretac Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 22. avg 07, sre, 16:02 Sporočila: 7 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: ponedeljek, 15.09.2008, 7:52 Naslov sporočila: |
|
|
No, pa sm ze doma.
Kako je slo? Nimam pravega obcutka.
Ravnaeljica je cakala, da ji bom rekla, da mam izkusnje na tej in oni soli, ki jih seveda nimam... Lepo sm ji povedala, da imam pa veliko izkusenj na drugih delovnih mestih, vedno z otroki. Kaj mi je pa ona prijavila? Da je sola cisto nekaj drugega... Rekla sm ji, da bi rada imela priloznost, da pokazem kaj znam, cesa sm sposobna... Nism mela obcutka, da bi me sploh poslusala...
Kaj me je sploh poklicala na razgovor, ce iz zivljenjepisa je ze razvidno, da nimam se izkusenj na soli???!!!
No, sicer je rekla, da mi bodo sporocili danes, ce me vzamejo ali ne.
Vam se povem
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
pikapokica Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 3. jul 07, tor, 4:53 Sporočila: 70
|
Objavljeno: ponedeljek, 15.09.2008, 20:18 Naslov sporočila: |
|
|
Še kar držim pesti
Malo si očitno imela smole, a nikar ne obupaj, nekateri ravnatelji so prav super, se začvekaš, kot da jih poznaš - sem že doživela to, da sem se na razgovoru lažje pogovarjala s tistim, ki sem ga prvič videla, kot z mojim. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|