|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mra.vlji.ca Novopridruženi

Pridružen/-a: 18. maj 08, ned, 21:10 Sporočila: 4 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: torek, 20.05.2008, 10:36 Naslov sporočila: Učiteljica v 1. triadi |
|
|
Pozdravljeni.
Ker vprašati ni greh, sem se odločila, da kar tu povprašam, če kdo pozna kakšno osnovno šolo, ki bi v šolskem letu 2008/09 rabila učiteljico razrednega pouka za določen (vsaj eno šolsko leto) ali nedoločen čas v Domžalah ali v okolici Domžal. Če kdo kaj pozna, naj mi prosim posreduje naslov šole.
Pravkar mi je potekla porodniška, v januarju pa se mi je iztekla pogodba o zaposlitvi za določen čas.
Hvala, hvala, hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: torek, 20.05.2008, 19:03 Naslov sporočila: |
|
|
Bojim se, da tukaj verjetno ne boš dobila ustreznega odgovora. Vsekakor ti pa ti želim, da bi čimprej našla ustrezno službo! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|

|
Objavljeno: sobota, 24.05.2008, 10:56 Naslov sporočila: |
|
|
To elektronsko sporoèilo si prejel/-a, ker spremlja temo "Uèiteljica v 1. triadi" na Uèiteljski.net. Odkar si zadnjiè obiskal-a stran, je nekdo odgovoril na to temo. S klikom na povezavo spodaj si lahko ogleda odgovore. Dokler si teme ne ogleda znova, ti ne bomo poiljali obvestil o novih odgovorih.
Ne razumem točno, kaj naj bi zadnja poved pomenila. Da ne bom dobivala nobenih odgovorov na moje vrašanje, dokler si nekdo še enkrat nekaj ne ogleda???  |
|
Nazaj na vrh |
|
kitekat zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 31. jul 06, pon, 18:40 Sporočila: 102 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: sobota, 24.05.2008, 12:47 Naslov sporočila: |
|
|
Ne, to samo pomeni, da je na temi, ki jo spremljaš (ali si jo celo odprla), nekdo dodal svoj komentar. Dobila si obvetilo o tem, s klikom na povezavo prideš direktno na to temo. Če ne greš pogledat, kaj je novega, ne pomeni, da drugi ne morejo odgovarjati, ampak samo to, da toliko časa, dokler ne pogledaš zopet te teme, ne dobiš novega obvestila. Bilo bi malo zoprno, če bi za vsak nov odgovor dobivala obvestilo, čeprav teme ne spremljaš več. Se strinjaš?
Ko boš ponovno brala to temo, boš ob novem odgovoru zopet dobila obvetilo.
Če pa nočeš dobivati obvestil o tem, da se nekaj dogaja na temi, ki jo spremljaš, potem to lahko spremeniš v svojem profilu (meni levo - tvoja podoba). Lahko pa izklopiš samo sporočila na določeno temo - klikneš spodaj na Nehaj slediti to temo, pa ne boš dobivala več obvestil. Ali pa obratno: klikneš Začni slediti novim sporočilom na to temo in dobiš obvetilo, da je nov odgovor, četudi ti nisi nič pisala.
Stvar je uporabna predvsem takrat, ko nestrpno pričakuješ odgovor na svoje vprašanje: da ne preverjaš nenehno na forumu, te o tem obvesti avtomatsko e-sporočilo.
Upam, da sem dovolj jasno napisala. _________________ See ya |
|
Nazaj na vrh |
|

|
Objavljeno: sobota, 24.05.2008, 15:44 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor.  |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|