|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Diana Novopridruženi
Pridružen/-a: 14. feb 06, tor, 15:51 Sporočila: 1 Kraj: mb
|
Objavljeno: petek, 09.05.2008, 11:11 Naslov sporočila: Kateri predmet je najbolj iskan v šolstvu? |
|
|
Pozdravljeni,
letos zaključujem mojo pot študentskega življenja na razredni stopnji in kaj hitro sem ugotovila, da je pridobitev službe kar precej težavna. Ker nameravam prihodnje leto, ko naredim pripravništvo, če ne bo druge možnosti, iti še kaj študirat, oz. narediti kako prekvalifikacijo, me zanima, če bi mi lahko iz prve roke povedali, kaj v šolah najbolj iščejo (ali je to matematika, tuj jezik, morda celo razredna stopnja...) saj kakor spremljam bom z razrednim poukom še kar težko našla zaposlitev
Hvala vam za vse odgovore.
Lep pozdrav.
P.S.: Ima mogoče kdo inforamacije glede specialne pedagogike za delo z učenci s posebnimi potrebami, saj me to izredno zanima. |
|
Nazaj na vrh |
|
sisi25 Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 6. avg 07, pon, 9:31 Sporočila: 38
|
Objavljeno: petek, 09.05.2008, 18:14 Naslov sporočila: |
|
|
Vsekakor jeziki, mislim da je dobitna kombinacija slo-ang, tudi nemščina bo.
Čeprav čez razredni pouk ga ni ...
Sicer pa spremljaj malo razpise na zavodu, ki bodo sedaj v mesecu maju in juniju. |
|
Nazaj na vrh |
|
saso Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 21. jul 06, pet, 20:55 Sporočila: 44
|
Objavljeno: nedelja, 11.05.2008, 6:37 Naslov sporočila: |
|
|
RP je zakon:). Dostikrat fonda ur ni potrebno zapolnjevati z nadomeščanji. Veliko možnosti pa je tudi na področju naravoslovja in tujih jezikov. _________________ Kaj ti je deklica, da si tak žalostna?
Kaj mi je, nič mi ni, srce me boli... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|