|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cessy Novopridruženi
Pridružen/-a: 23. apr 08, sre, 18:56 Sporočila: 4
|
Objavljeno: četrtek, 24.04.2008, 17:53 Naslov sporočila: |
|
|
admin je napisal/a: | Naj se malo pobaham: imam program za ustvarjanje filmov. Ravno za take primere. Če lahko počakaš do nedelje ... |
Kako se imenuje program?
Sem prav vesela da sem našla tole stran ker sem že kar nekaj uporabnih informacij dobila tukaj, pa nisem učiteljica samo mamica 3 letnega nadobudneža. Ampak se kar pripravljam na čas ko bo potrebno v šolo
Edino moja "slovenščina" se mora malo poravit, ker na ostalih forumih je tako "piši kao što govriš" in me je tukaj tudi zaneslo, so me opozorili, tako da se sedaj trudim.
No še enkrat pohvala za ideje. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 24.04.2008, 18:05 Naslov sporočila: |
|
|
Programi za tako snemanje so vsi plačljivi. Jih je več, eni so bolj enostavni, kot npr. SnagIt, nekaj srednjega, kot je npr. WondershareDemo Creator ali pa kar zahteven (in zelo drag) Adobe Captivate. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
cessy Novopridruženi
Pridružen/-a: 23. apr 08, sre, 18:56 Sporočila: 4
|
Objavljeno: četrtek, 24.04.2008, 18:30 Naslov sporočila: |
|
|
Jas pa sem že upala da je kaj brezplačno
No se bomo pa še neprej mučili s tem kar nam je bilo podarjeno
Aja pa HB (hvalabogu; a take okrajšave so tukaj dovoljene?) da imate na tem forumu možnost "uredi" ker moja hitrost in površnost sta na prvem mestu, pol pa ko že pošljem in preberem svoje napake šele grem nazaj popravljat. |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: petek, 25.04.2008, 17:49 Naslov sporočila: |
|
|
Ne bi vi pripravili nam kakšne inštrukcije v živo?
Jaz bi tudi rada znala....
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

|
Objavljeno: petek, 25.04.2008, 18:02 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj konkretno? Risanje v Power Pointu? Glede na to, da se inštruktor ni odzval, še nisem nič ustvarila. Kar naroči, kar bi rada videla  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
sonja Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 7. sep 06, čet, 21:17 Sporočila: 16 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: četrtek, 01.05.2008, 11:40 Naslov sporočila: |
|
|
admin je napisal/a: | Programi za tako snemanje so vsi plačljivi. Jih je več, eni so bolj enostavni, kot npr. SnagIt, nekaj srednjega, kot je npr. WondershareDemo Creator ali pa kar zahteven (in zelo drag) Adobe Captivate. |
Wink je brezplačen program za snemanje dogajanja na zasloju in dobro opravi svoje delo. Ko posnamete delo, lahko posnetek urejate - režete, brišete kadre, dodate komentarje, naredite puščice, na katere morate nato klikniti, če želite, da se posnetek nadaljuje in drugo.
Najdete ga na http://www.debugmode.com/wink/. Sem ga uporabila že za kar nekaj vodičev za različne namene.
Poskusite ga!
LP Sonja |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

|
Objavljeno: nedelja, 04.05.2008, 8:31 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena Sonja in hvala za informacijo. Te lahko prosim, da ta link naložiš v Spletne povezave > Prispevajte povezavo? Uvrstili ga bomo med orodja. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|