|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sobota, 08.03.2008, 14:31 Naslov sporočila: Office 2003 : 2007 |
|
|
Čas gre naprej in marsikdo že uporablja Office 2007, na našem portalu pa je že kar nekaj dokumentov s to letnico. Kaj pa tisti, ki tega nimajo? Na Microsoftu so poskrbeli za vas in pripravili poseben paket, s katerim lahko odpirate, urejate in shranjujete dokumente, delovne zvezke in predstavitve v novih oblikah zapisa Microsoft Office Worda, Excela in PowerPointa 2007. Torej, če imate Office 2003, s pomočjo tega paketa lahko odpirate, urejane in shranjujete dokumente, napisane v 2007.
Povezava _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
manicam Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 17. jan 08, čet, 21:00 Sporočila: 21 Kraj: Trst
|
Objavljeno: torek, 25.03.2008, 12:15 Naslov sporočila: |
|
|
Je zastonj? |
|
Nazaj na vrh |
|
Mladen Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 7. okt 06, sob, 7:51 Sporočila: 82 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: torek, 25.03.2008, 14:55 Naslov sporočila: |
|
|
Je, če imaš licenčne windowse. Mimogrede, učitelje nas pripadajo tudi za doma.
Samo snameš z neta (27 Mb) in inštaliraš (nekajkrat klikneš "v redu"). |
|
Nazaj na vrh |
|
zhabot Novopridruženi

Pridružen/-a: 4. apr 08, pet, 8:08 Sporočila: 2
|
Objavljeno: ponedeljek, 07.04.2008, 7:30 Naslov sporočila: |
|
|
Na splošno moji kolegi in kolegice niso zadovoljni z MS Offide 2007. Preveč zakomplicirano ali pa se je potrebno navadim. Meni osebno tudi ni všeč. Imama raje 2003 verzijo. REs pa je to tudi stvar navade. |
|
Nazaj na vrh |
|
hp Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 15. feb 08, pet, 12:43 Sporočila: 30 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: ponedeljek, 07.04.2008, 8:15 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi meni MS Office 2007 ni bil všeč, zdel se mi je preveč zakompliciran. Sedaj sem se ga pa navidila in mi je všeč. Saj pravijo, vsake stvari se moraš navaditi in to drži.
Nina _________________ To se želim naučiti in če se bom potrudila, bom zmogla. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 07.04.2008, 8:18 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem stare sorte in me vsaka nova izvedba kakšnega programa najprej tako jezi, da uporabljam še nekaj časa staro verzijo. Pri 2007 pa sem bila že v nekaj urah navdušena. Ker uporabljam oba, lahko primerjam, in sodim, da je za navadne uporabnike dosti bolj pregleden. Res pa je, da sem vizuelni tip - miškar! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Klavd1ja zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 7. maj 06, ned, 16:02 Sporočila: 136 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: ponedeljek, 07.04.2008, 10:39 Naslov sporočila: |
|
|
Čeprav sem rabila kar nekaj iskanja, preden sem določen ukaz našla, sem nad novo verzijo navdušena in je ne bi več zamenjala s staro. _________________ Klavdija |
|
Nazaj na vrh |
|
zhabot Novopridruženi

Pridružen/-a: 4. apr 08, pet, 8:08 Sporočila: 2
|
Objavljeno: petek, 11.04.2008, 5:22 Naslov sporočila: |
|
|
Zelo zanimivo. Ponavadi je tako. da se moraš navadit na novo stvar. Vendar pa iz praktičnih razlogov (predvsem hitrosti izdelave nekega dokumenta) še vedno prakticiram 2003. Seveda bo pa to tudi kmalu mimo.
Lep vikend vam želim. |
|
Nazaj na vrh |
|
Hberglez Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 11. nov 08, tor, 20:03 Sporočila: 14 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: sreda, 12.11.2008, 20:27 Naslov sporočila: |
|
|
Pred dvema mescama sem začela uporabljati windows wisto in office 2007, in sem že "čisto padla not". Nikakor ne bi zamenjala. _________________ NE GLEJ, KDO GOVORI, TEMVEČ POSLUŠAJ, KAJ GOVORI. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|