|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jojo Novopridruženi
Pridružen/-a: 13. mar 08, čet, 20:30 Sporočila: 1
|
Objavljeno: petek, 14.03.2008, 10:37 Naslov sporočila: Priprave GVZ 5/8 oz 6/9. |
|
|
Iščem dnevne priprave za GVZ 5/8 oz 6/9. Učbenik je avtorice Brede OBLAK
Lp
Jože |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: petek, 14.03.2008, 21:57 Naslov sporočila: |
|
|
POzdravljen,
jaz sicer upam, da ti bo kdo odgovoril, čeprav (vsaj mene) malo moti skoraj zahteva . Tukaj smo sami zagnanci, ki radi priskočimo na pomoč, če imamo in če znamo. Tako da upam, da ti bo kdo odgovoril. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Saša Čadež zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: petek, 14.03.2008, 23:53 Naslov sporočila: |
|
|
Če potrebuješ dnevne priprave, ti ne morem pomagati. Sicer pa letne delovne priprave enostavno najdeš, celo v Wordovem dokumentu, če v iskalniku Google vtipkaš kar Breda Oblak.
Zdi se mi, da bi se znalo najti kaj na Izolitovi spletni strani...
Lep pozdrav _________________ Saša |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sobota, 15.03.2008, 7:11 Naslov sporočila: problemski pouk |
|
|
Prosim, če ima kdo kakšno pripravo za problemski pouk.
Teorije o problemskem pouku je kar nekaj, izvedene ure pa nisem našla (objavljene).
To bi jaz potrebovala za 4. razred, katerikoli predmet, lahko pa je priprava tudi za druge razrede, da sploh vidim, kako tak pouk za celo uro poteka.
Elemente problemsko zastavljenega pouka precej uporabljam, vendar to ni cela ura.
Zanima me tudi, koliko uporabljate druge metode: sodelovalno, projektno, skupinsko, pouk v knjižnici, računalnici.
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|