|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
janja Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 18. sep 05, ned, 20:29 Sporočila: 22
|
Objavljeno: petek, 07.03.2008, 19:51 Naslov sporočila: jeseni prvič v prvi razred |
|
|
Spoštovani!
Za mano je že nekaj let poučevanja, jeseni pa bom prvič prestopila prag 1. razrega. Priznam, da me že pošteno daje trema, ker vem, da imam veliko postoriti.
Sicer imam super sodelavke, ki mi bodo zagotovo pomagale z nasveti.
Na vas pa se obračam s prošnjo, da mi natrosite ŠE idej in opomb, kakšne prijazne domislice in spretna dognanja.
Hvala. _________________ Življenje je lepo,
če ga živiš,
tako, kot ponuja se samo
in ne da drugega želiš. |
|
Nazaj na vrh |
|
saso Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 21. jul 06, pet, 20:55 Sporočila: 44
|
Objavljeno: sobota, 08.03.2008, 14:13 Naslov sporočila: |
|
|
Janja pozdravljeni!
Trenutno delam v prvem razredu in moram reči, da vsaka nova generacija prinese novo začetno tremo. Ampak le pogumno naprej, ni tako hudo. Sploh se mi zdi pomembno, da se otroci navadijo na ljudi v šoli, s kateri so v vsakodnevnem stiku. Da začutijo, da so ti prijazni, domači in da so jim blizu. To bosta seveda v prvi vrsti učitelj(ica) in vzgojiteljica. Smo ljudje pač taki (in mislim , da je prav tako), da se z vsakim letom učimo še več in biti boljši in otrokom dati več.
Verjamem, da ste dobra učiteljica in da vam je to uspevalo do sedaj, tako pa bo tudi vnaprej!Seveda pa je od generacije do generacije odvisno, kako boš gradil na delu, odnosih med njimi pa tudi kako se sam počutiš med njimi!
Mene je bilo v začetku zelo strah...povem pa, da danes uživam z njimi! _________________ Kaj ti je deklica, da si tak žalostna?
Kaj mi je, nič mi ni, srce me boli... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|