|
Kazalo |
|
|
Sodelujemo |
|
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Kaj vas poleg rednega pouka najbolj obremenjuje? |
Priprava na pouk |
|
0% |
[ 0 ] |
Sodelovanje v aktivu |
|
4% |
[ 1 ] |
Pedagoška srečanja kolektiva |
|
4% |
[ 1 ] |
Sodelovanje s starši |
|
8% |
[ 2 ] |
Administracija |
|
64% |
[ 16 ] |
Drugo |
|
8% |
[ 2 ] |
Nič |
|
12% |
[ 3 ] |
|
Skupaj glasov : 25 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Primož Administrator
Pridružen/-a: 17. nov 04, sre, 12:54 Sporočila: 178 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: četrtek, 20.04.2006, 13:58 Naslov sporočila: Kaj vas poleg rednega pouka najbolj obremenjuje? |
|
|
Kaj vas moti?
Nazadnje urejal/a Primož četrtek, 20.04.2006, 14:46; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
Primož Administrator
Pridružen/-a: 17. nov 04, sre, 12:54 Sporočila: 178 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: četrtek, 20.04.2006, 14:00 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem sicer po poklicu učitelj računalništva, a nisem v šoli v službi. Mene moti (in bi me tudi v šoli), da (nekateri) sodelavci mislijo, da lahko samo informatik poveže notebook in projektor...
Saj je samo en kabel, ki ga lahko vtakneš v natanko eno vtičnico na vsakem koncu. |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: torek, 25.04.2006, 16:54 Naslov sporočila: |
|
|
Žal tudi mladi učitelji ne obvladajo stvari...Sem tudi jaz razočarana...pa nisem računalničarka pa tudi nisem več mlada.
To je tako kot z vsemi stvarmi v življenju: ali se jih lotiš pogumno ali pa se prepustiš toku.
Viš, pa se posvečajo računalničarjem pa jih hvalijo pa jih kritizirajo pa se menijo o njih namesto o delu (z računalnikom). |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|