|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Inja Novopridruženi
Pridružen/-a: 10. feb 08, ned, 15:10 Sporočila: 2
|
Objavljeno: nedelja, 10.02.2008, 16:29 Naslov sporočila: DRUŽBA DZS, 4.r., priprave |
|
|
Pozdravljeni. Zanima me, če ima morda kdo dnevne priprave za 4.r pri predmetu družba (učb. in DZ od založbe DZS!!). Zelo bi bila hvaležna za kakršno koli pomoč, ker sem slučajno dobila omenjeni razred in sem popolnoma brez izkušenj. Prosim, kontatirajte me na zs in že vnaprej hvala. Mogoče pa komu lahko pomagam z drugimi pripravami ...? |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 10.02.2008, 17:25 Naslov sporočila: Re: DRUŽBA DZS, 4.r., priprave |
|
|
Inja je napisal/a: | Pozdravljeni. Zanima me, če ima morda kdo dnevne priprave za 4.r pri predmetu družba (učb. in DZ od založbe DZS!!). Zelo bi bila hvaležna za kakršno koli pomoč, ker sem slučajno dobila omenjeni razred in sem popolnoma brez izkušenj. Prosim, kontatirajte me na zs in že vnaprej hvala. Mogoče pa komu lahko pomagam z drugimi pripravami ...? |
Upajmo, da se bo kdo oglasil. Vendar - glede na koncept naše strani - prosim, da naj tisti, ki bo priskočil, priskočila na pomoč, to ponudil(a) vsem.
Inja, priprave pridejo vedno prav! In če si jih pripravljena deliti z nami, jih naloži, prosim!
Hvala! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Inja Novopridruženi
Pridružen/-a: 10. feb 08, ned, 15:10 Sporočila: 2
|
Objavljeno: nedelja, 10.02.2008, 17:33 Naslov sporočila: |
|
|
Obljubim, da bom, ampak glede na to, da sem nova, si moram vzeti čas, da spoznam, kako stran deluje. Imam priprave s faxa, in ko dobim vrnjen cd, jih bom posredovala. Lahko pa mi vi poveste .. priprave so v wordu, kako jih naložim? |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 11.02.2008, 9:53 Naslov sporočila: |
|
|
Vse je zelo preprosto. Klikni na Učna gradiva>Prispevajte gradivo in odpre se ti obrazec. Ob vsakem podatku je nekaj napotkov, tako da je to vsaj za osnovo. Naložiš dokument s svojega računalnika ali pa s Cd-ja (ga pač poiščeš v meniju, ki se ti odpre.) Skušaj napisati čimveč ključnih besed, ker več kot jih je, več možnnosti je, da bomo tvoje gradivo našli. Označi predmet, razred itd. In če v prvo ne bo šlo brez problemov, te bom obvestila, kje je pomanjkljivost in naslednjič bo šlo samo od sebe
Zelo se veselimo sodelovanja s teboj! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|