|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tina76 Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 26. jun 07, tor, 10:55 Sporočila: 8
|
Objavljeno: ponedeljek, 19.11.2007, 20:05 Naslov sporočila: GVZ, 2. razred |
|
|
Pozdravljeni!
Ali ima katera mogoče priprave za glasbeno vzgojo od Oblakove za 2. razred (Glasbena slikanica, DZS). Bi bila zelo vesela
Tina |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
|
Nazaj na vrh |
|
tina76 Vešč uporabnik
|
Objavljeno: torek, 20.11.2007, 20:54 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za pomoč, to letno pripravo že imam. Zanima me, če ima kdo urne priprave za Oblakovo ali pa če so kje na spletu?
Tina |
|
Nazaj na vrh |
|
Mojcula Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 30. jul 07, pon, 17:41 Sporočila: 76 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: sreda, 21.11.2007, 6:37 Naslov sporočila: GVZ, 2. raz. |
|
|
Mogoče eno - osebno jutranje razmišljanje - Zdi se mi, da smo na nek način postali preveč odvisni od tega, da lahko dobimo tudi že vzorce priprav za pouk. Res je, da je pisanje priprav zahtevno in zamudno delo, vendar pa nas sili, da razmišljamo o svojem razredu in otrocih in o njihovih sposobnostih. Pisanje priprav nas prisili, da potegnemo iz sebe svojo ustvarjalnost . Včasih nam ura kljub trudu ne uspe . Nič zato - delo, ki smo ga vložili v pripravo (pisno in psihično) nam bo olajšalo delo prihodnje leto in nas opozorilo, na kaj moramo biti bolj pozorni že pri tej generaciji. Pa da ne bo nesporazuma: nisem pristaš papirologije, zato menim, da mora biti priprava predvsem učitelju v pomoč in ne le vzorec za vse mogoče nove trende. Upam, da nisem peveč "zatežila". Lp. |
|
Nazaj na vrh |
|
tina76 Vešč uporabnik
|
Objavljeno: nedelja, 02.12.2007, 19:51 Naslov sporočila: |
|
|
Veš kaj, meni je pa prav fino, če dobim od koga kakšno idejo. Mogoče komu kak predmet bolj leži. Pa sem prepričana, da še marsikomu.
Tako ali tako pa si potem narediš po svoje. In če ti to prihrani še nekaj časa, hvala bogu.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
kitekat zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 31. jul 06, pon, 18:40 Sporočila: 102 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: nedelja, 02.12.2007, 23:32 Naslov sporočila: |
|
|
Tina, se strinjam. Sicer se strinjam tudi z Mojculo. Ampak včasih komu res ne leži predmet in ga bo bolje poučeval, če bo dobil čim bolj natančne usmeritve. Tisti pa, ki mu stvar leži, bo pa tako ali tako dobil ob branju še svoje ideje.
Žal imam svoje priprave popradalčkane po tednih, tako da bi potrebovala kar nekaj časa, da bi potegnila ven glasbo. Poleg tega nimam ravno podrobno opisanih stvari, ker sama ponavadi precej improviziram pri pouku. Mogoče jih enkrat uredim, malo dopišem te moje improvizacije in takrat objavim. Do takrat pa... upam, da se bo našel kdo, ki je to že naredil in bo tako dober, da svoje priprave tudi objavi. _________________ See ya |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|