|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Mojcula Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 30. jul 07, pon, 17:41 Sporočila: 76 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: torek, 17.06.2008, 19:38 Naslov sporočila: Orodje za izdelavo križank:Puzzlemaker Discovery School |
|
|
No, danes mi je bilo pa pred učenci nerodno. In zakaj? Dala sem jim učni list s križanko "Gospodarske dejavnosti" in že po minuti so me učenci opozorili, da se "križanka ne izide". Kako ne izide? Ugotovili smo, da je kar nekaj besed, ki imajo v križanki kvadratek preveč. Seveda sem priznala, da sama križanke nisem rešila in, da je zato to res moja napaka . Seveda sem doma takoj, z istim orodjem, ponovno naredila križanko in, glej ga zlomka - ponovno se ni izšla. Potrebnih je bilo kar nekaj poizkusov in seveda reševanj, da je bilo vse ok. In sedaj vprašanje: Ali se to pri programu za izdelavo križank Puzzlemaker Discovery School pogosto dogaja? Hkrati pa se, seveda, opravičujem vsem, ki sem jih s križanko "Gospodarske dejavnosti" spravila pred učenci v zadrego.
In, ker se človek celo življenje uči in, ker vsaka šola nekaj stane - od sedaj naprej vse preverjam !
PS: Omenjena križanka je že zamenjana s tako, ki se "izide" . |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 18.06.2008, 11:05 Naslov sporočila: |
|
|
Sem šla preverit in ugotovila sledeče: na žalost, ko so avtorji stran prenovili, so opustili prikaz rešitve. Prej je bilo to enostavno (vsaka naloga je imela tudi možnost ogleda in kopiranja rešitve v mreži), zdaj pa smo "prisliljeni", da križanko preverimo sami. Žal mi je, da tega v navodilih nisem navedla (saj tudi nisem vedela, da lahko pride do napake - računalnik, ki se moti !) Vsekakor bom navodilo čimprej popravila!
Po drugi strani pa, orodje je drugače odlično in morda si mislijo: nekaj naj pa sami storijo  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|