Učiteljska.net Prijava
Prijava
Včlanite se
Včlanite se
Spletna zbornica
Spletna zbornica
Devetka.net
Devetka.net

Kazalo
Spletna zbornica
» Iskanje
» Prijava za pregled zasebnih sporočil
» Tvoja podoba
» Seznam članov
» Skupine uporabnikov
» Pomoč
Učna gradiva
» Iščite
» Pregled povpraševanja
Koristno
» Devetka.net
» Izbrana spletna orodja
» Izbrani programi
» Zanimivosti
Informacije
» O Učiteljski.net
» Skrbniki
» Avtorji
» Statistika
» Nagradni natečaji
» Pišite Pišite
» Novice RSS RSS

Sodelujemo
Arnes

Arnes

Učiteljska.net gostuje pri Arnesu.
SIO

SIO

Slovensko izobraževalno omrežje
Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
PROJEKTNO DELO-GEOGRAFIJA
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jasmina
Novopridruženi

Pridružen/-a: 5. mar 07, pon, 21:18
Sporočila: 2

SporočiloObjavljeno: četrtek, 24.04.2008, 13:35    Naslov sporočila: PROJEKTNO DELO-GEOGRAFIJA Odgovori s citatom

Lep pozdrav!
Pripraviti moramo projektno delo pri geografiji na temo OBNOVLJIVI ENERGETSKI VIRI (hidro energija, sončna energija, veterna, varčna hiša,....) pa me zanima če ima kdo mogoče kakšno idejo na to temo.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jablana
zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57
Sporočila: 232
Kraj: Maribor

SporočiloObjavljeno: petek, 25.04.2008, 17:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Projektno delo lahko izvajaš v daljšem časovnem obdobju, mislim, najmanj tri dni.
Snovi je več kot preveč, pomembno je, v kakšnem obsegu se podajaš v to tematiko.
Jaz navadno naredim nevihto možganov in tako pridobim vsebino. Potem si razdelimo delo in delamo doma: pripravljamo gradivo, iščemo materiale, informacije....
Ne znam ti več pomagat, ker ne vem, v kakšnem časovnem obsegu naj narediš. Napiši več informacij.
LP Mirjana
Nazaj na vrh
katja_p
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 13. sep 07, čet, 15:57
Sporočila: 42
Kraj: Celje

SporočiloObjavljeno: sobota, 26.04.2008, 8:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz predlagam, da si najprej na list napišeš vse ideje in vse asociacije, ki ti padejo na pamet.
Malo preleti učbenik, knjige, pobrskaj po netu, ... mogoče se ti utrne še kakšna zamisel.

Mogoče bi bilo smiselno medpredmetno se povezati s kakim predmetom, vsekakor pa ne pozabiti na to, kako naj bi PUD bil sestavljen: postavitev ciljev, načrtovanje, izvedba, utemeljitev.

Mogoče bi bilo učencem zanimivo delati problemski projekt, tako bodo lahko zelo ustvarjalni in domiselni.

Mogoče ti bo čist za osnovo to kaj pomagalo in ti dalo kakšno idejo:
http://www.pef.upr.si/MARA/2/Didaktika/ProjUcDelo/PUD.ppt
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
admin
Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55
Sporočila: 1335
Kraj: Lj

SporočiloObjavljeno: sobota, 26.04.2008, 12:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za konkretno pomoč in namig. Bi bila pripravljena to povezavo tudi naložiti?
Klikni na Prispevajte povezavo in sledi navodilom.
Hvala!
katja_p
Vešč uporabnik

SporočiloObjavljeno: sobota, 26.04.2008, 12:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem že Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
katja_p
Vešč uporabnik

SporočiloObjavljeno: sobota, 26.04.2008, 12:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem našla še en geografski primer:

http://www.zrss.si/ppt/GEO_3cPROJEKTNODELO.ppt

(sem ga tudi dala med povezave)
Nazaj na vrh
katja_p
Vešč uporabnik

SporočiloObjavljeno: ponedeljek, 28.04.2008, 20:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dajte mi prosim povedat, ali vam odpre to povezavo, ki sem jo nazadnje posredovala?
Nazaj na vrh
manicam
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 17. jan 08, čet, 21:00
Sporočila: 21
Kraj: Trst

SporočiloObjavljeno: torek, 29.04.2008, 7:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne, meni ne, sem mislila, da je kriv moj računalnik.
Nazaj na vrh
katja_p
Vešč uporabnik

SporočiloObjavljeno: sreda, 30.04.2008, 17:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aha ... ker men se lepo odpre ... ko kliknete na povezavo, se vam odpre eno okence in lahko ali odprete ali shranite.
In če odprete, se pojavi ena bela stran. In dokler ne klikneš z miško, se nič ne naredi, Ko pa enkrat klikneš, se začne prezentacija ...
A vam to ne dela?

Čudno ...
Nazaj na vrh
admin
Administrator

SporočiloObjavljeno: nedelja, 04.05.2008, 9:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni javi napako, da IE ne more odpreti strani. Delaš s kakšnim drugim brskalnikom?
katja_p
Vešč uporabnik

SporočiloObjavljeno: nedelja, 04.05.2008, 9:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem našla še eno: če v Google odtipkam projektno učno delo zrss, mi vrže ven tudi tole stran:

http://www.zrss.si/ppt/GEO_clovek%20in%20zemlja.ppt

Enako ppt predstavitev. A to lahko odprete?
Nazaj na vrh
katja_p
Vešč uporabnik

SporočiloObjavljeno: nedelja, 04.05.2008, 9:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz imam Internet Explorer.
Nazaj na vrh
admin
Administrator

SporočiloObjavljeno: nedelja, 04.05.2008, 9:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super, tole pa deluje! Te lahko prosim, da ponovno objaviš link? Je prijetno imeti sodelavce, ki vrtajo, dokler ne izvrtajo Zelo srečen
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem
V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme
V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
Na vrh
Bottom left graphics Učiteljska.net © 2003, 2004 Nataša