|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
simonamaja Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 9. apr 08, sre, 20:49 Sporočila: 8
|
Objavljeno: četrtek, 10.04.2008, 7:12 Naslov sporočila: GEOLOŠKA OBDOBJA -igra |
|
|
Pozdravljene učiteljice in vse druge uporabnice foruma!
Večkrat sem obiskala vašo spletno stran in dobila veliko idej za popestritev učne ure. Odločila sem se, da še sama kaj prispevam k temu in tako ponudim kakšno zanimivo igro, križanko, delovni list,...
Imam pa tudi eno prošnjo, zadnjič sem našla en zanimiv delovni list, oz, igro. Oblikovan je bil kot igra ČLOVIK NE JEZI SE, vendar namenjen utrjevanju GEOLOŠKIH DOB! Zdaj, ko bi ga potrebovala, ga ne najdem! Bi mi lahko katera pomagala? Če, ga katera nevede odkrije naj mi prosim sporoči!
LP, iz Prelekije |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 10.04.2008, 18:45 Naslov sporočila: |
|
|
POzdravljena,
Bojim se, da tega učnega lista oz. gradiva nisi našla na našem portalu. Poskusi na Najdi.si. In če boš našla, posreduj link tudi nam, prosim. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Objavljeno: nedelja, 13.04.2008, 11:40 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljene vse učiteljice, ki jih zanima igra POTOVANJE PO GEOLOŠKIH DOBAH!
Tisto, kar sem iskala nisem našla, sem pa našla nekaj podobnega v starem delovnem zvezku za biologijo 8.
Točen naslov:
MArina svečko, Biologija - delovni listi, DZS, 1999
Žal doma nimam skenerja, ker bi drugače stvar skenirala in objavila !
Lp, Simona |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 13.04.2008, 11:58 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za informacijo. Glede skeniranja je pa tako: na portalu lahko objavljamo lahko samo svoje, avtorsko delo ali pa če nam avtor to izrecno dovoli! Z nekaterimi založbami imamo sicer dogovor, da lahko uporabimo njihove učbenike kot vir za naloge, ki jih ustvarimo, vendar moramo navesti vir z vsemi podatki! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Objavljeno: nedelja, 13.04.2008, 12:24 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za informacijo!
JOJ, sem videla koliko napak je v moje sporočilu! Naslednjič jih bo manj, obljubim!  |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|