|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
čače Novopridruženi
Pridružen/-a: 10. feb 07, sob, 12:32 Sporočila: 3
|
Objavljeno: petek, 02.11.2007, 20:43 Naslov sporočila: Kako do glasbenika |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me, kako bi lahko stopila v stik z glasbeniki? Zanimam se predvsem za odličnega Adija Smolarja, za katerega pa ne dobim ne maila, ne telefonske. V šoli bomo organizirali dobrodelno prireditev in otroci si strašno želijo sodelovanja z Adijem. Ali mi lahko kako pomagate??
Najlepša hvala in izkoristite vikend,
Klara |
|
Nazaj na vrh |
|
kitekat zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 31. jul 06, pon, 18:40 Sporočila: 102 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: sobota, 03.11.2007, 13:28 Naslov sporočila: |
|
|
Tole je pa trd oreh. Kot da Adija ne bi bilo na spletu. Poizkusila sem na vse možne načine, pa nič. Razen seveda besedila pesmi in albumi... Mogoče se najde kdo, ki mu uspe.
Ena možnost pa je sledeča: poišči na spletu kakšno šolo, ki ga je že gostila (npr. OŠ Janeta Mencingerja v Bohinjski Bistrici - decembra 2006) in jih po telefonu ali mailu prosi za kontakt. Gotovo ti ga bodo z veseljem dali. _________________ See ya |
|
Nazaj na vrh |
|
Jana Potočnik Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 27. nov 06, pon, 13:37 Sporočila: 69 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: sobota, 03.11.2007, 14:02 Naslov sporočila: |
|
|
Živijo!
Jaz sem gledala po starih zgoščenkah, če je kje kakšna kontaktna številka(tudi na tisti iz leta 2004 je ni). Na internetu ni pa čisto nič konkretnega. Tako, da ti res preostane to, kar je rekla kitekat, ali pa če se bo oglasil kdo, ki ga je že gostil.
LP
Jana _________________ To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. |
|
Nazaj na vrh |
|
kitekat zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 31. jul 06, pon, 18:40 Sporočila: 102 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: sobota, 03.11.2007, 14:06 Naslov sporočila: |
|
|
Pa še ena možnost: http://tis.telekom.si/Default.aspx
V iskanje vpiši ADI SMOLAR. Izpiše se ti en v LJ, pa dva s Koroške. Poskusiti ni greh, eden bo gotovo pravi. Upaj samo, da ne bo zameril, ker ga kličeš na privatno št. _________________ See ya |
|
Nazaj na vrh |
|
Mojcula Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 30. jul 07, pon, 17:41 Sporočila: 76 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: sobota, 03.11.2007, 15:16 Naslov sporočila: Kako do glasbenika |
|
|
Ja, z Adijem imam sama strašno slabo izkušnjo. Pred leti, ko je bil še dosegljiv na telefon, sem ga poklicala zaradi šolskega dobrodelnega koncerta. Morda je bil tisti dan slabe volje, ampak resnično me je nadrl, če si predstavljam, da ima toliko časa, da bo hodil samo po dobrodelnih koncertih in sploh, da bi morala (ne vem več koliko prej) poklicati njegovega managerja, da bi se dogovorila (včasih ti tudi tvoj najljubši glasbenik dobesedno zapre usta - kar pa pri učiteljih ni kar tako ). Na vsak način predlagam, da pri bolj znanih glasbenikih kontaktiraš z njihovimi managerji in seveda veliko pred prireditvijo. Imeli smo krasno izkušnjo s "Katrinas", Magnifico pa 2x, kljub dogovoru - ni prišel. Veliko sreče! |
|
Nazaj na vrh |
|
čače Novopridruženi
Pridružen/-a: 10. feb 07, sob, 12:32 Sporočila: 3
|
Objavljeno: sobota, 03.11.2007, 17:43 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za vse odgovore. V imeniku sem ga našla, ampka to mi je resnično skrajna sila, da ga bom klicala Bom raje poklicala najprej na šolo, kjer so ga gostili
Še enkrat hvala in lepo se imejte,
Klara |
|
Nazaj na vrh |
|
Supra Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 12. avg 07, ned, 22:48 Sporočila: 16 Kraj: Radlje
|
Objavljeno: nedelja, 02.03.2008, 19:30 Naslov sporočila: |
|
|
Ah, ne ... to je pa res čudno. Tudi mi smo ga gostili na šoli. Prav prijeten fant. Pa svojo mamo je zraven pripeljal. Pa nič računal. Malo ga izkoriščajo s temi dobrodelnimi nastopi, on pa ima družino, ki jo mora preživljati. Sicer pa ne vem, če je na naši glasbeni sceni še kdo, ki bi toliko dobrodelno nastopal. Mi smo se obrnili kar na Muto, kjer živi njegova mama. Moral je imeti res slab dan, kajti sicer je fantastičen človek. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|