Učiteljska.net Prijava
Prijava
Včlanite se
Včlanite se
Spletna zbornica
Spletna zbornica
Devetka.net
Devetka.net

Kazalo
Spletna zbornica
» Iskanje
» Prijava za pregled zasebnih sporočil
» Tvoja podoba
» Seznam članov
» Skupine uporabnikov
» Pomoč
Učna gradiva
» Iščite
» Pregled povpraševanja
Koristno
» Devetka.net
» Izbrana spletna orodja
» Izbrani programi
» Zanimivosti
Informacije
» O Učiteljski.net
» Skrbniki
» Avtorji
» Statistika
» Nagradni natečaji
» Pišite Pišite
» Novice RSS RSS

Sodelujemo
Arnes

Arnes

Učiteljska.net gostuje pri Arnesu.
SIO

SIO

Slovensko izobraževalno omrežje
Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
Kako do glasbenika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
čače
Novopridruženi

Pridružen/-a: 10. feb 07, sob, 12:32
Sporočila: 3

SporočiloObjavljeno: petek, 02.11.2007, 20:43    Naslov sporočila: Kako do glasbenika Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Zanima me, kako bi lahko stopila v stik z glasbeniki? Zanimam se predvsem za odličnega Adija Smolarja, za katerega pa ne dobim ne maila, ne telefonske. V šoli bomo organizirali dobrodelno prireditev in otroci si strašno želijo sodelovanja z Adijem. Ali mi lahko kako pomagate??

Najlepša hvala in izkoristite vikend,

Klara
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kitekat
zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. jul 06, pon, 18:40
Sporočila: 102
Kraj: Kranj

SporočiloObjavljeno: sobota, 03.11.2007, 13:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole je pa trd oreh. Kot da Adija ne bi bilo na spletu. Poizkusila sem na vse možne načine, pa nič. Razen seveda besedila pesmi in albumi... Mogoče se najde kdo, ki mu uspe.

Ena možnost pa je sledeča: poišči na spletu kakšno šolo, ki ga je že gostila (npr. OŠ Janeta Mencingerja v Bohinjski Bistrici - decembra 2006) in jih po telefonu ali mailu prosi za kontakt. Gotovo ti ga bodo z veseljem dali.
Jana Potočnik
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 27. nov 06, pon, 13:37
Sporočila: 69

SporočiloObjavljeno: sobota, 03.11.2007, 14:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živijo!
Jaz sem gledala po starih zgoščenkah, če je kje kakšna kontaktna številka(tudi na tisti iz leta 2004 je ni). Na internetu ni pa čisto nič konkretnega. Tako, da ti res preostane to, kar je rekla kitekat, ali pa če se bo oglasil kdo, ki ga je že gostil.

LP
Jana
kitekat
zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. jul 06, pon, 18:40
Sporočila: 102

SporočiloObjavljeno: sobota, 03.11.2007, 14:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa še ena možnost: http://tis.telekom.si/Default.aspx
V iskanje vpiši ADI SMOLAR. Izpiše se ti en v LJ, pa dva s Koroške. Poskusiti ni greh, eden bo gotovo pravi. Upaj samo, da ne bo zameril, ker ga kličeš na privatno št.
Mojcula
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 30. jul 07, pon, 17:41
Sporočila: 76
Kraj: Ljubljana

SporočiloObjavljeno: sobota, 03.11.2007, 15:16    Naslov sporočila: Kako do glasbenika Odgovori s citatom

Ja, z Adijem imam sama strašno slabo izkušnjo. Pred leti, ko je bil še dosegljiv na telefon, sem ga poklicala zaradi šolskega dobrodelnega koncerta. Morda je bil tisti dan slabe volje, ampak resnično me je nadrl, če si predstavljam, da ima toliko časa, da bo hodil samo po dobrodelnih koncertih in sploh, da bi morala (ne vem več koliko prej) poklicati njegovega managerja, da bi se dogovorila (včasih ti tudi tvoj najljubši glasbenik dobesedno zapre usta - kar pa pri učiteljih ni kar tako Laughing). Na vsak način predlagam, da pri bolj znanih glasbenikih kontaktiraš z njihovimi managerji in seveda veliko pred prireditvijo. Imeli smo krasno izkušnjo s "Katrinas", Magnifico pa 2x, kljub dogovoru - ni prišel. Veliko sreče!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
čače
Novopridruženi

Pridružen/-a: 10. feb 07, sob, 12:32
Sporočila: 3

SporočiloObjavljeno: sobota, 03.11.2007, 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za vse odgovore. V imeniku sem ga našla, ampka to mi je resnično skrajna sila, da ga bom klicala Embarassed Bom raje poklicala najprej na šolo, kjer so ga gostili Laughing

Še enkrat hvala in lepo se imejte,
Klara
Nazaj na vrh
Supra
Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 12. avg 07, ned, 22:48
Sporočila: 16
Kraj: Radlje

SporočiloObjavljeno: nedelja, 02.03.2008, 19:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ah, ne ... to je pa res čudno. Tudi mi smo ga gostili na šoli. Prav prijeten fant. Pa svojo mamo je zraven pripeljal. Pa nič računal. Malo ga izkoriščajo s temi dobrodelnimi nastopi, on pa ima družino, ki jo mora preživljati. Sicer pa ne vem, če je na naši glasbeni sceni še kdo, ki bi toliko dobrodelno nastopal. Mi smo se obrnili kar na Muto, kjer živi njegova mama. Moral je imeti res slab dan, kajti sicer je fantastičen človek.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Učiteljska.net » Seznam forumov » Pomoč - potrebujem Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem
V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme
V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil
V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
Na vrh
Bottom left graphics Učiteljska.net © 2003, 2004 Nataša