|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ohslova Novopridruženi
Pridružen/-a: 31. jan 08, čet, 16:42 Sporočila: 3
|
Objavljeno: ponedeljek, 25.02.2008, 18:46 Naslov sporočila: Pomoc - SLOVENŠČINA |
|
|
hiya
Nekaj malega o meni:
Pri 15. sem prenehal z solo in sedaj, leta pozneje, sem se odlocil popraviti to napako in tako se zadnji dve leti samostojno ucim predmete za srednjo solo smeri gimnazija in hodim polagati izpite.
Ostalo mi je le se nekaj izpitov, med drugim tudi Slovenscina. Ker sem se bil zmozen brez vecjih problemov samostojno nauciti tako matematiko kot fiziko ( za vse stiri letnike ), sem mislil da tudi s slovenscino ne bo vecjih tezav... pomota.
Torej, imam nekaj vprasanj ( vsa se vrtijo okoli iste teme ) in zanima me, ce bi bilo mozno na tem forumu dobiti obrazlozitev na doticna vprasanja?
hvala in lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: torek, 26.02.2008, 6:40 Naslov sporočila: |
|
|
POzdravljen,
Seveda jih zastavi in upajmo, da se bo javil kdo, ki ti bo pomagal. Vsekakor pa je prijetno brati o takem podvigu. Vsekakor ti želim USPEH! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 28.02.2008, 12:52 Naslov sporočila: |
|
|
Si odnehal? _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
ohslova Novopridruženi
Pridružen/-a: 31. jan 08, čet, 16:42 Sporočila: 3
|
Objavljeno: četrtek, 28.02.2008, 16:47 Naslov sporočila: |
|
|
hiya
admin je napisal/a: | POzdravljen,
Seveda jih zastavi in upajmo, da se bo javil kdo, ki ti bo pomagal. Vsekakor pa je prijetno brati o takem podvigu. Vsekakor ti želim USPEH! |
Se opravicujem , ker nisem uspel odgovoriti v krajsem casu, vendar sem imel zadnjih nekaj dni v okvari racunalnik!
Hvala za vzpodbudne besede in lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|