|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Vam bodo povzetki v kakšno pomoč? |
Ne, me ne zanimajo! |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne vem, mogoče. |
|
0% |
[ 0 ] |
Da, vendar niso potrebni. |
|
0% |
[ 0 ] |
Vsekakor, zelo prav mi bodo prišli. |
|
100% |
[ 3 ] |
|
Skupaj glasov : 3 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Razredničarka Miša zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 24. nov 07, sob, 0:01 Sporočila: 193 Kraj: Slovenska devetletka
|
Objavljeno: petek, 28.12.2007, 19:51 Naslov sporočila: Čas je za povzetke! |
|
|
Pozdravljeni!
Kar ne morem verjet, vendar več kot mesec dni je že od moje prve objave . V tem času se je nabralo že 12 tem, vaš odziv, obisk na forumu je krasen in to me žene naprej.
Vsem, ki spremljate moje pisanje bi se rada zahvalila za spodbude, predloge in misli .
Eden od konstruktivnih predlogov tistih, ki mojim razmišljanjem in delu sledite, je bil tudi, da bi za vse, ki želijo bolje slediti mojemu pisanju, pripravila povzetek mojega dosedanjega dolgovezenja. Ideja je torej bila, da bi bilo krasno, če bi lahko tisti, ki jih to zanima, kje prebrali bistvo pisanja, zapis, kjer bo odstranjeno vse moje dolgovezenje, prečiščeno nepomembnih zadev, samo uporabno teoretično in praktično skupaj na enem mestu.
Da bi lahko šli po labirintu lepo po pravi poti, brez slepih ulic in lukenj.
Ker pa imam Miša rada sir z luknjami, bom v opisih svoje poti še vedno zapisala prav vse slepe ulice in luknje.
Ko bo vsebine dovolj za en konkreten povzetek pa ga boste našli tukaj. Velja? Kaj menite o tem?
Torej, povzetki od 1. - 12. teme za vse, ki bi jih želeli prebrati ali natisniti.
Lepe praznike želim vsem _________________ Razredničarka Miša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|