|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sobota, 12.01.2008, 12:02 Naslov sporočila: Izdelajmo si kviz - elektronske prosojnice |
|
|
| Vas mika preverjanje in utrjevanje na tak način, da bo učencem všeč? Da se bodo mimogrede naučili in utrdili tisto, kar želite, da znajo?
Predstavljamo vam dva pripomočka, dve elektronski prosojnici, ki ju lahko priredite po svoje.
Obe vrsti nalog lahko uporabimo za frontalno delo, učence razdelimo v skupine, ki si izbirajo vprašanja. Pri piramidi lahko sproti zapisujemo točke v prosojnico, pri nalogi 20 vprašanj pa točke zapisujemo na tablo.
Tu je osnova za vprašalnik 20 vprašanj.
Tu pa je že izdelan vprašalnik, ki so ga po osnovi izdelali učenci 4. in 5. razreda za utrjevanje družbe.
| Oglejte si vprašalnik za utrjevanje snovi pri NIT, ki ga je izdelala kolegica.
Tu pa je izdelan kviz v obliki piramide. Shranite si jo na svoj računalnik in zamenjajte vprašanja.
Če boste kaj ustvarjali, se priporočamo! Objavite svoje izdelke. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
asaje1 zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 12. dec 06, tor, 13:10 Sporočila: 120
|
Objavljeno: sobota, 28.02.2009, 20:33 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav.
Hvala skrbnici za odlično pripravljene elektronske prosojnice. Že nekajkrat sem jih uporabila in jih bom še. Jaz in moji učenci so navdušeni nad uporabo.
Lp, Andreja |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|