|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sončnica Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 6. nov 06, pon, 17:33 Sporočila: 18
|
Objavljeno: torek, 25.09.2007, 15:52 Naslov sporočila: Cankarjevo tekmovanje |
|
|
Zanima me, kaj je letos s tem tekmovanjem. Bo ali ne? Kdaj je navadno razpisana tema in literatura?
Hvala. _________________ VESELO NA DELO! tb |
|
Nazaj na vrh |
|
Alenka@ zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 3. okt 05, pon, 16:31 Sporočila: 188
|
Objavljeno: torek, 25.09.2007, 16:18 Naslov sporočila: |
|
|
21. 9. 2007 je bil v Delu objavljen članek z naslovom "Za tekmovanje iz materinščine ni denarja?"
Navajam še uvodne besede: "Slavistično društvo Slovenije v letošnjem šolskem letu ne bo izvedlo tekmovanja za Cankarjevo priznanje iz materinščine, ker ministrstvo za šolstvo ni pripravljeno projektu nameniti dovolj finančne podpore ..." |
|
Nazaj na vrh |
|
Supra Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 12. avg 07, ned, 22:48 Sporočila: 16 Kraj: Radlje
|
Objavljeno: ponedeljek, 29.10.2007, 0:38 Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno ga zato ne bo, ker strokovnjaki določamo takšno literaturo, ki ni vzgojna, ki ne navaja na strpnost ... bla, bla, bla ... Sem bila na slavističnem kongresu v Lendavi ... skoraj me je vzelo, ko sem slišala, da naj bi nam starši določali seznam knjig za domače branje. |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: ponedeljek, 29.10.2007, 10:41 Naslov sporočila: |
|
|
Ha ha ha!
Menda bodo ja starši odločali, posebno tisti s kulturnim primanjkljajem.
Saj že skoraj vse določajo, večkrat še učijo namesto nas (doma in snov naprej, da bodo njihovi otroci boljši). Včasih vprašam, če zdaj pričakujejo tudi del moje plače.
Samo lepo sproščeno in z optimizmom, je rekel predsednik vlade. Še nikoli nam ni šlo tako dobro, torej ni vzroka za zaskrbljenost.
Samo prisluhnite kdaj razpravam v parlamentu. Takoj vam bo jasno, da kakšnega Cankarjevega tekmovanja ne potrebujemo.
Več pa ne bi komentirala, je vse bob ob steno.
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
Alenka@ zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 3. okt 05, pon, 16:31 Sporočila: 188
|
|
Nazaj na vrh |
|
Jana Potočnik Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 27. nov 06, pon, 13:37 Sporočila: 69 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: petek, 02.11.2007, 10:37 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, sem slišala včeraj pri 24 ur. Spet se je vse zataknilo pri denarju:)
LP
Jana _________________ To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. |
|
Nazaj na vrh |
|
sončnica Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 6. nov 06, pon, 17:33 Sporočila: 18
|
Objavljeno: petek, 02.11.2007, 16:37 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem kar vesela, da CT vendarle bo. Sicer smo mi zdaj začeli že z branjem druge knjige, a bo že. Torej, janja Vidmar in Nimaš pojma. Je že katera brala? _________________ VESELO NA DELO! tb |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|