|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Brigita Novopridruženi
Pridružen/-a: 18. nov 05, pet, 22:39 Sporočila: 2
|
Objavljeno: četrtek, 07.06.2007, 16:42 Naslov sporočila: teme za šolsko prireditev |
|
|
Pozdravljene!
Res je, da se šolsko leto bliža proti koncu in imamo polno dela s spričevali, vendar sama vseeno razmišljam že za eno leto naprej. Iščem namreč eno dobro idejo za šolsko prireditev za starše.
Imate kakšno dobro idejo?
Hvala,
Brigita |
|
Nazaj na vrh |
|
tatjanau Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 3. jul 07, tor, 7:59 Sporočila: 5 Kraj: mali kamen
|
Objavljeno: sreda, 04.07.2007, 8:03 Naslov sporočila: Re: teme za šolsko prireditev |
|
|
Zak kakšno prireditev in za katere starše? Za starše prvošolcev na prvi šolski dan ali za vse starše ob prvem roditeljskem sestanku? - To je kar moje področje, a imam premalo podatkov za kakšen pameten odgovor.  _________________ tatjana |
|
Nazaj na vrh |
|
Brigita Novopridruženi
Pridružen/-a: 18. nov 05, pet, 22:39 Sporočila: 2
|
Objavljeno: sreda, 04.07.2007, 11:20 Naslov sporočila: |
|
|
No, mogoče sem bila res malo premalo natančna pri opisu.
Na naši šoli vsako leto pripravimo eno prireditev za starše. Na prireditvi nastopajo otroci, točke pa so navezane na temo prireditve.
Npr. Imeli smo že prireditve na teme: Nekoč-danes, moja naljljubša knjiga, tabu teme,...
no, tudi jaz razmišljam o kakšni zanimivi temi, ki bi jo uporabila za prireditev.
Se vam sedaj utrne kakšna luštna tema?
Lp vsem
brigita |
|
Nazaj na vrh |
|
tatjanau Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 3. jul 07, tor, 7:59 Sporočila: 5 Kraj: mali kamen
|
Objavljeno: četrtek, 05.07.2007, 21:31 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo, Brigita!
Ja, zdaj bo lažje. Ponujam vam nekaj tem v razmislek- mogoče katera od njih kdaj zaživi:
- Sprehod skozi pravljice (dodatna razlaga verjetno ni potrebna),
- Slovenski pregovori (o tem se da igrati, plesati, s pomočjo projektorja ali posnetega filmčka je lahko še zanimivejše,
- Gledališki žanri (isto, ni pa nujno, temo oz. isto igrco se da zaigrati v različnih žanrih, tukaj bi bil pomemben tudi vezni tekst, ki bi vse to razložil)
- Vremenska napoved (napovedovalec napoveduje vreme in odvisno od napovedi sledi dramski prizor ali plesni vložek).
LP! _________________ tatjana |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|