|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
saksi Novopridruženi
Pridružen/-a: 28. dec 06, čet, 8:33 Sporočila: 1 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: petek, 11.05.2007, 7:35 Naslov sporočila: NORMALIZACIJA |
|
|
Zanima me, če ima ravnateljica šole pristojnost, da naredi normalizacijo v 4 razredu, kljub nasprotovanju staršev.
Na naši šoli hoče ravnateljica vse 4 razrede premešati in narediti popolnoma nove oddelke. Otroke bodo razdelili po psiholoških testih, učnem uspehu, priljubljenosti v razredu......
Psihološki testi za 10. letnike glede priljubljenosti, prijateljstva...HALLLO
Ker bodo tako bolje funkcionirali nedružabni učenci bodo v drugem razredu postali priljubljeni, slabi učenci se bodo bolje učili.....blablablabla
Moje mnenje: ne morejo krotiti učencev in iščejo absurdne izhode..... |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: sobota, 12.05.2007, 6:20 Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas vsako leto v šestem premešajo razrede, pa ni nobenega problema.
Je pa res, da te kot starša malo stiska pri srcu, kako bo po novem, kaj če moj otrok ne bo več rad hodil v šolo, pa otroci tudi iz tega radi delajo paniko doma.
Tudi jaz sem generacija, ko so nas velikokrat v življnenju premešavali (v petem, v sedmem razredu, v tretjem letniku ...), pa sem ravno ob vašem vprašanju ugotovila, da imam zaradi tega samo več znancev in prijateljev okoli sebe. Veliko ljudi sploh ne bi poznala, če ne bi sedeli v isti klopi.
Včasih od zunaj nimaš dobrega vpogleda, kaj se v resnici dogaja.
Lp od KJ _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|