|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mravljice Novopridruženi
Pridružen/-a: 2. mar 07, pet, 22:32 Sporočila: 1
|
Objavljeno: petek, 02.03.2007, 22:41 Naslov sporočila: ŠTAMPILJKE |
|
|
Zanima me, kje se da dobiti kakšne fajn štampiljke s slikovnimi motivi, npr. živalice, rožice, snežaki, ...? Poučujem v prvem razredu in take štampiljke vedno prav pridejo. Sem že iskala povsod, pa majo samo take čudne , nič prisrčne, tako da sem jih dala raje izdelat. Če kdo pozna kakšno trgovino, kjer bi imeli take štampiljke, naj javi. _________________ mravljica |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: sobota, 03.03.2007, 10:03 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem jih kupila v Direndaju - Crayola (celo paleto prisrčnih živalskih podob). Drugače pa sem zadnjič v Mladinski videla smeška in ga, seveda, tudi kupila. Otrokom je bil zelo všeč.
V DZS - ju pa sem videla "učiteljski komplet" štampiljk, na teh pa piše tisto, kar ponavadi mi pišemo v zvezke (npr. ZELO DOBRO ...), teh sicer nisem potem nabavila.
Lp od KJ
P.S.: Zanimivo je, koliko pripomočkov si učiteljice kupimo same (ne predstavljam si koga iz pisarne, da bi si šel kupit svinčnik, ko bi stari bil za v koš ali pa kartušo za tiskalnik). _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 04.03.2007, 10:44 Naslov sporočila: |
|
|
Po e-majlu sem dobila zanimiv članek kolegice, ki ga je poslala na Delo, pa ga niso hoteli objaviti. Tema: podobne ugotovitve, kot jih je omenia Kaja.
Zelo primeren bi bil za objavo tukaj, pa ne vem, kako priti do te kolegice, da jo prosim za dovoljenje.
Kdor kaj ve o tem, naj mi sporoči ali pa obvesti kolegico, da se nam bo oglasila. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Lucka Novopridruženi

Pridružen/-a: 5. apr 07, čet, 15:15 Sporočila: 1
|
Objavljeno: četrtek, 05.04.2007, 15:56 Naslov sporočila: štampiljke |
|
|
Ojla!
Na Rakovniku v trgovini založbe Salve imajo precej štampiljk. Veliko jih ima tudi trgovina Štampiljka na Nazorjevi v Ljubljani. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|