|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zigatim Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 06, ned, 20:38 Sporočila: 23 Kraj: celje
|
Objavljeno: torek, 05.12.2006, 11:58 Naslov sporočila: KAKO SEM SE JAZ LIKAL-Jakob Alešovec |
|
|
Pozdravljeni! Zanima me ali mogoče kdo ve kje lahko dobim odlomek povesti Jakoba Aleševca KAKO SEM SE JAZ LIKAL na spletu?Potrebovala bi ga pri družbi v četrtem razredu, ko se bomo pogovarjali o življenju nekoč. _________________ neshama |
|
Nazaj na vrh |
|
majmatej Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 6. sep 06, sre, 20:33 Sporočila: 8
|
Objavljeno: torek, 05.12.2006, 15:22 Naslov sporočila: |
|
|
Saj je v prilogi v priročniku (Modrijan).  |
|
Nazaj na vrh |
|
zigatim Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 06, ned, 20:38 Sporočila: 23 Kraj: celje
|
Objavljeno: torek, 05.12.2006, 17:13 Naslov sporočila: |
|
|
Na žalost še vedno nimamo priročnika. Bi bil mogoče kdo tako prijazen in bi skeniral besedilo ter ga posredoval na učiteljska.net? _________________ neshama |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 06.12.2006, 11:03 Naslov sporočila: |
|
|
Joj, to se pa bojim, da ne bo šlo! Avtorske pravice itd, saj veste, tudi fotokopirati se ne sme, kaj šele, da bi objavljali na internetu.
Zato prosim, pokliči na Modrijana, pa naj ti pošljejo oni ali fotokopijo ali pa kar priročnik, saj bo verjetno prišel prav še za rešitev kakšnega drugega problema.
Za njih bo spodbuda že to, da o njihovih izdajah izmenjujemo mnenja in se obveščamo. Mogoče pa bodo kaj prispevali ... _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|