|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: petek, 06.10.2006, 14:38 Naslov sporočila: konstrukcije mostov, stolpov ... |
|
|
Ali je kje kdo zasledil konstrukcije, gradnja stolpov... iz tekmovanja "gradbinjada" v Ljubljani?
Na netu sem spomladi našla poročilo o tem tekmovanju. Izdelovali so stolpe in mostove .... iz špagetov. Nato so preizkušali vzdržljivost.
Nekaj podobnega bi jaz želela delati pri tehničnem krožku pa ne najdem več te strani in tudi informacij ne najdem nikjer.
Mogoče mi kdo lahko pove, kje bi našla risbe ali fotke takih gradenj.
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
Alenka@ zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 3. okt 05, pon, 16:31 Sporočila: 188
|
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sobota, 07.10.2006, 7:42 Naslov sporočila: |
|
|
HVALA! HVALA!
Točno to sem iskala.
Želela bi si še nekaj načrtov, to pa bom morala poiskati v kakšnem učbeniku.
Špageti se mi zdijo predrobni za učence v 4. razredu, bom poskusila s slamicami. Sem razmišljala o špilah za ražnjiče, a se predolgo suši lepilo za les.
Ej, te konstrukcije so me "potegnile".
Mi smo pri gradnjah letos preiskušali papir na 100 in en način pa deščice od parketa smo tudi uporabili za gradnjo stolpov. Zdi se mi ceneje kot sestavljanke in nudijo dovolj možnosti.
Zdaj bi nadaljevali še v krožku, ker so tudi učenci navdušeni.
Še enkrat hvala.
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sobota, 07.10.2006, 7:57 Naslov sporočila: |
|
|
Živijo, Mirjana,
Kadar kaj napišeš, se iz tebe kar vsuje plaz idej. Imaš to kaj evidentirano (o papirju)? Če je v Wordu, daj na natečaj!
In ni bistveno, če je morda od kod pobrano. Važno je, kako si ti izpeljala zadevo in kakšni so bili efekti. Na moč dragocene izkušnje! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|