|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
MIJA Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 15. sep 06, pet, 21:27 Sporočila: 10
|
Objavljeno: torek, 26.09.2006, 21:33 Naslov sporočila: DRAMSKA BESEDILA |
|
|
Drage kolegice, kolegi! Kar nekaj časa nisem uspela na naš forum, pa ga že pogrešam. Sedaj ko smo več ali manj opravili z letnimi delovnimi načrti, sedaj se bomo začeli spopadati z drugimi problemi. Sama bom letos vodila dramski krožek za 3. in 6. razrede. Če ima kdo kakršnokoli dramsko besedilo že na računalniku, ga bom zelo vesela. Nataša, hvala za pohvalo...kako je to lepo slišati. Ste tudi ostali kolegi, kolegice že kaj utrujeni od vsega septemberskega norenja in birokracije? Lepe in uspešne šolske dni vam želim. Aja, še nekaj, kako je kaj z ocenjevanjem v 1. triadi? Ste letnim načrtom dodali opisnike (kriterije, standarde)?[color=darkblue][/color] _________________ Lep pozdrav, Mija |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sreda, 27.09.2006, 0:37 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem oddala splošno letno pripravo, letno pripravo za vse predmete, ki jih poučujem, kriterije in standarde ( za 4. r.)
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
zigatim Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 06, ned, 20:38 Sporočila: 23 Kraj: celje
|
Objavljeno: sreda, 27.09.2006, 19:23 Naslov sporočila: |
|
|
Ravno danes sem zapisala dramsko besedilo Pikapolonica in pikice po glasbeni pravljici Janeza Bitenca z enakim naslovom.Poslala sem ga na učiteljsko.net in če bo v redu, bo najbrž objavljeno. Upam, da vam bo prišlo prav pri dramskem krožku, ki ga jaz vodim letos prvič. Če ima kdo še kaj podobnega prosim prispevajte. Zelo mi boste v pomoč. Hvala in lep pozdrav. _________________ neshama |
|
Nazaj na vrh |
|
MIJA Vešč uporabnik

|
Objavljeno: sreda, 27.09.2006, 20:48 Naslov sporočila: |
|
|
Vesela sem, da se odzivate na mojo prošnjo in vprašanja. Hvala vsem, ki bodo prispevali dramska besedila. Tudi sama imam nekaj zbranih in jih bom v kratkem posredovala na učiteljska.net. Upam, da se čimvečkrat dobimo na forumu. _________________ Lep pozdrav, Mija |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 28.09.2006, 9:35 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena, zigatim,
Čudovita zadeva, tale Pikapolonica! Hvala!
Sem potrdila, vendar je pri avtorju nastala napaka, vpisala si "nataša", ki pa je že rezervirano avtorsko ime. Zato sem trenutno napisala tvoje uporabniško ime. Sem pa trdnega mnenja, da bi se "morali" avtorji, še posebej za tako kavlitetne prispevke, predstaviti s pravim imenom .
Torej, če se strinjaš, mi po e-mejlu sporoči svoje ime, da ga vstavim v predalček: avtor.
Ko boš izpeljala predstavo, pa malce poročaj! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
MIJA Vešč uporabnik

|
Objavljeno: četrtek, 28.09.2006, 13:48 Naslov sporočila: |
|
|
Zigatim, hvala! Pikapolonico sem si že shranila in jo bom tudi uporabila. Pridna! _________________ Lep pozdrav, Mija |
|
Nazaj na vrh |
|
meda Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 06, ned, 21:24 Sporočila: 8
|
Objavljeno: sreda, 18.10.2006, 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sama imam vssako leto težave z besedili. Zato sem še vedno v "šunku"
Sem iskala Pikapolonico, pa je ne najdem.
papa |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 18.10.2006, 17:15 Naslov sporočila: |
|
|
Klikni na Učna gradiva, Iščite in v prvo polje vpiši Pikapolonica. Dobiš 4 zadetke, ta prvi je tisti, ki ga iščeš.  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
meda Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 06, ned, 21:24 Sporočila: 8
|
Objavljeno: sreda, 18.10.2006, 20:11 Naslov sporočila: pikapoka |
|
|
najlepša hvala za pomoč, pika je fantastična
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
stefi Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 19. okt 06, čet, 18:30 Sporočila: 19 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: četrtek, 19.10.2006, 18:35 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
lani sem v sklopu recitala o pesnici Bini Štampe Žmavc z otroki v 6. razredu pripravila tudi priredbo njenega dramskega besedila Ure kralja Mina: Besedilo se mi je zdelo odlično, ima pa avtorica še nekaj takih besedil - Princeska kamnitih besed, mislim, da je eno. Poskusite, ne bo vam žal.
lp
t |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|