|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
MIJA Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 15. sep 06, pet, 21:27 Sporočila: 10
|
Objavljeno: petek, 15.09.2006, 21:36 Naslov sporočila: Opisne ocene v 1. triadi |
|
|
Lepo pozdravljeni vsi, ki že sodelujete na forumu. Jaz sem še čisto nova in priznam, da nisem prebrala vsega, kar ste do sedaj že zapisali. Imam pa eno vprašanje, zanima me, ali ste kaj pisali o opisnih ocenah v prvi triadi? Kako ste se lotili tega, ste jih vključili že v LDN? Je kakšna možnost, da si take stvari izmenjamo in si tako pomagamo med seboj? _________________ Lep pozdrav, Mija |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sobota, 16.09.2006, 10:50 Naslov sporočila: |
|
|
Živijo, Mija
Nič hudega, če znova zastaviš vprašanje, čeprav nisi prepričana, da je o tem že bilo kaj povedanega. Hkrati pa bi bilo škoda, da bi tisto, kar je že na spletu, spregledali. Zato poskusi z iskanjem:
Forumi, Iskanje, nato v prvo vrstico napiši besedo, ki jo iščeš, npr. opisno in dodaj zvezdico: opisno*
Potem se ti odpre meni vseh tistih pogovorov, kjer je bilo to že omenjeno. Vendar pazi, klikni na TEMO, ne na Forum (se spet zgubiš )
Vidim tudi, da si zelo pripravljena sodelovati, oz nudiš svojo pomoč. Hvala! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|