|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
greatmezzo Novopridruženi
Pridružen/-a: 8. sep 06, pet, 21:09 Sporočila: 3
|
Objavljeno: petek, 08.09.2006, 21:18 Naslov sporočila: Otroški musical |
|
|
S svojimi otroki bi rada izvedla kakšen otroški musical, pa me zanima, ali sploh obstaja kaj v tej smeri? |
|
Nazaj na vrh |
|
Barbika Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 29. apr 06, sob, 19:47 Sporočila: 6
|
Objavljeno: sobota, 09.09.2006, 12:04 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
Obstaja jih kar nekaj, ampak glede na to kar sem jaz našla (google is my friend ) so vsi v angl. jeziku in seveda bi bilo treba stvar naročit in kasneje še prevesti, razen če bi bilo kot medpredmetno povezovanje z angl. jezikom.
http://www.musicalheaven.com/76/index.html
Verjetno bi vam v kakšnem otroškem teatru znali pomagat. Vem pa, da obstaja musical Pepelka v slo. jeziku.
Mogoče je za začetek bolje, da samo tiste najbolj znane odlomke musical-ov priredite za zbor pa mogoce kaksno koreografijo naredite, da boste videli, če so učenci/dijaki sploh navdušeni nad takim projektom in seveda koliko časa se porabi samo za en odlomek. Jaz osebno se takoj ne bi spustila v tako velik projekt, seveda pa smo si ljudje različni. Vsekakor pa obilo sreče in če boste kaj našli bi bilo lepo, da delite tudi z nami.
LP, Barbara |
|
Nazaj na vrh |
|
PeaceBabe Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 24. avg 06, čet, 8:34 Sporočila: 35 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: ponedeljek, 11.09.2006, 14:18 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa Maček Muri in Muca Maca od Nece Falk?f |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|