|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cveta2015 Novopridruženi
Pridružen/-a: 27. mar 15, pet, 19:59 Sporočila: 1 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: petek, 27.03.2015, 20:16 Naslov sporočila: Diferencialni izpiti za vpis magisterskega študija srp |
|
|
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem prejela sklep, da lahko začnem z opravljanjem diferencialnih izpitov za vpis magisterskega študija specialne in rehabilitacijske pedagogike.
Zelo vesela bi bila kakšnega nasveta kako pristopiti k zadevi, z veseljem tudi izmenjam zapiske in podobno.
LP
Cveta |
|
Nazaj na vrh |
|
ema_em Novopridruženi
Pridružen/-a: 1. okt 18, pon, 23:11 Sporočila: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: ponedeljek, 01.10.2018, 23:13 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
zanima me, če ti je uspelo z diferencialnimi izpiti? Ker se tudi sama pripravljam na podoben preizkus in bi bila vesela še kakšne informacije. |
|
Nazaj na vrh |
|
ema_em Novopridruženi
Pridružen/-a: 1. okt 18, pon, 23:11 Sporočila: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: ponedeljek, 01.10.2018, 23:14 Naslov sporočila: Re: Diferencialni izpiti za vpis magisterskega študija srp |
|
|
cveta2015 je napisal/a: | Pozdravljeni.
Pred kratkim sem prejela sklep, da lahko začnem z opravljanjem diferencialnih izpitov za vpis magisterskega študija specialne in rehabilitacijske pedagogike.
Zelo vesela bi bila kakšnega nasveta kako pristopiti k zadevi, z veseljem tudi izmenjam zapiske in podobno.
LP
Cveta |
Zdravo,
zanima me, če ti je uspelo z diferencialnimi izpiti? Ker se tudi sama pripravljam na podoben preizkus in bi bila vesela še kakšne informacije. |
|
Nazaj na vrh |
|
supertanja Novopridruženi
Pridružen/-a: 2. jan 18, tor, 16:42 Sporočila: 1 Kraj: Slovenske Konjice
|
Objavljeno: torek, 20.11.2018, 16:26 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sama opravljam diferencialne izpite za srp. Do zdaj nimam ravno naboljših izkušenj, saj so profesorji precej neozivni, težko pa najdem tudi čas, da grem v LJ na govorilne ure zaradi službe.
Tudi redne študentke smeri so mi zaupale, da nas profesorji ne marajo in jim govorijo, naj nam ne posojajo zapiskov...
Ima katera podobne izkušnje?
Lp
Tanja |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|