|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
polona Novopridruženi
Pridružen/-a: 14. okt 05, pet, 8:25 Sporočila: 3
|
Objavljeno: sobota, 15.07.2006, 17:12 Naslov sporočila: učni načrti |
|
|
Zivjo vsem!
Sicer ne vem, mogoce mi manjka informacij, ampak ker so tukaj pac pogovori o vsem me res nekaj zanima.
Sem prebirala ze malo teme na forumu in sem zasledila da se bodo učni načrti za OŠ prodajali????
Jz sem pac naivno mislila, da nas ministrsvo malo zajebava, ker pac revezi se niso utegnili spackati skupaj ucnih za devetletko, sedaj pa res ne vem... a ni malo bebavo, da moramo informacije javnega znacaja kupovati???? sploh bi bilo pa res elegantno ce bi bila zadeva na netu,... za osemletko se men cisto fino zdi
Kdo mogoce kaj vec o tem??? Lepo prosim...
papa, p. |
|
Nazaj na vrh |
|
hope Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 10. jul 06, pon, 12:48 Sporočila: 10 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sobota, 15.07.2006, 19:16 Naslov sporočila: |
|
|
Učne načrte dobiš na slednjem naslovu
http://www.zrss.si/default.asp?link=predmet&tip=2&pID=57&rID=538
Žal pa je res, da te, ko odpreš stran, pričaka tole:
"Uporabnike opozarjamo, da so dostopne neuradne verzije učnih načrtov, uradne verzije se lahko dobijo v tiskani obliki na Zavodu RS za šolstvo".
LP _________________ ...smisel življenja je sanjanje parnika na modrem ogledalu, piknik z mravljico in luknja v sandalu...in take reči... :) |
|
Nazaj na vrh |
|
polona Novopridruženi
Pridružen/-a: 14. okt 05, pet, 8:25 Sporočila: 3
|
Objavljeno: nedelja, 16.07.2006, 13:07 Naslov sporočila: |
|
|
Najprej hvala za link,... ga nisem našla vsaj do sedaj še ne. Vedno sem bla z zavodove strani preusmerjena na stran ministrstva in tam gor ni nič od učnih načrtov za 9-letko
Sej vse lepo in prav,... v koncni fazi imamo tako ali tako na šoli vse v tiskani obliki,... samo so vsi iz leta 1998 vmes so se pa stvari se vseeno malo spremenile, malo dodelale,... Sej tole na zavodovi strani je izgleda vse skupaj malo novejse (po datumu objave sodec)...
Me pa se vseeno zanima a je to zdej ministrstvo popolnoma prelozilo na zavod a zakaj na njihovi strani zadeva ni dostopna. Vsaj link bi lahko potem naredili ne pa da učni načrti še niso na voljo in da bodo objavljeni takoj ko bodo gotovi (to piše namreč na spletni strani ministrstva).
No hvala za tvoj namig in se kaj beremo
papa, p.
ps.: no sem se 1x preverili strani ministrstva in ugotovila da tudi tega kar sem zgoraj napisala ni vec,... samo se učni načrti za osemletko so gor . Sej ga kar pihnejo v zvezi s temle našiom šolstvom se mora človek kar nasmejat vseake toliko . |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 16.07.2006, 18:28 Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da je vse le še denar ... Tako zelo ga manjka na določenih koncih, ker ga je drugje preveč, da je treba vse vnovčit.
Čeprav: kdo pa pravzaprav da denar šolam, da lahko kupijo načrte?  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|