|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Artemida Novopridruženi
Pridružen/-a: 20. maj 06, sob, 8:12 Sporočila: 2 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: torek, 29.08.2006, 14:29 Naslov sporočila: Iščem pomoč...za 4.r devetletke |
|
|
Pozdravljeni...
Saj me je nekoliko sram, pa vendar...
Letos sem se znašla na kar zahtevnem delavnem mestu. Poučevala bom v kombiniranem oddelku 3.r. devetletke+ 4.r. devetletke + 4.r. osemletke. nekaj pomoči Že prejemam od kolegic in tega sem zelo vesela. prvič namreč stopam v tretji in četrti razred devetletke. Nekaj pomoči se seveda dobi tudi na internetu, vendar pa jo je za likovno vzgojo in športno vzgojo bore malo. Doma imam gore knjig, a za drugo triletje je napisanega zelo malo...skoraj nič. Prosim vas za pomoč...kakeršnokoli. Pomagala bi mi literatura, če mi lahko kaj dobrega predlagate, ali pa mogoče kakšne sprotne priprave za vzgojno izobraževalno delo, ki bi jih nato lahko priredila za mojo kombiirano skupino.
Hvala za kakršnokoli pomoč... _________________ Pojdi, kamor te vodi srce... |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 30.08.2006, 11:18 Naslov sporočila: |
|
|
No, no, sram... Jaz pa v tvojem povpraševanju vidim same pozitivne strani: ni ti vseeno, kako boš delala, dela se veseliš, imaš pogum vprašati, saj tako lahko izboljšaš svoj pristop ... pa še bi lahko naštela!
Mogoče poskusiš na tejle strani:
http://www.dups.si/
Društvo učiteljev podružničnih šol iz Idrije, morda dobiš tam kakšno konkretno pomoč ali namig. Imajo tudi forum.
Veliko uspeha želim, _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|