|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gobica Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 16. avg 06, sre, 10:41 Sporočila: 14
|
Objavljeno: sreda, 16.08.2006, 10:47 Naslov sporočila: LDP za 2. razred PB |
|
|
Živjo!
Zanima me, če ima kdo letno delovno pripravo za drugi razred devetletke za podaljšano bivanje in mi jo je pripravljen poslati? Ali pa morda obstaja tudi kaka spletna stran, kjer je priprava objavljena? Hvala za odgovore in lep zaključek počitnic! |
|
Nazaj na vrh |
|
Saša Čadež zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: četrtek, 17.08.2006, 12:21 Naslov sporočila: |
|
|
To je pa moje področje in naj odgovorim na tvoja vprašanja. Žal LDP za PB, ki bi bila aktualna za devetletko ne morem ponuditi, ker je nimam. Morda, pa se bo našel kdo, ki jo je pripravljen deliti z ostalimi!!! Lahko si ogledaš moje prispevke o poučevanju v PB, ki so nastali na podlagi praktičnega dela v PB in nakazujem smernice za oblikovanje LDP in organizacijo PB, kot se je zame izkazala za učinkovito. Če ne boš našla nič boljšega mislim, da ti bodo besedila v pomoč, le malo posodobiti jih bo treba t.j. za devetletko. Jaz sem vodila OPB še v osemletki
V veliko pomoč pri pripravi na pouk pa ti bo lahko tudi priročnik ZRSŠ
Vzgojno-izobraževalno delo v podaljšanem bivanju v devetletni osnovni šoli, sploh, če se z delom v OPB srečuješ prvič.
Veliko uspeha pri oblikovanju LDP in vodenju OPB ti želim! Sporoči, kako je šlo, če pa boš nastalo pripravljena deliti z ostalimi pa še toliko bolje
Lep pozdrav _________________ Saša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|